menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Pohjois-Karjalan TE-toimisto

Näillä sivuilla kerromme Pohjois-Karjalan TE-toimiston asioimiskäytännöistä sekä paikallisista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

Huom!

Asioithan koronavirusepidemian aikana ensisijaisesti Oma asiointi -verkkopalvelussa tai soittamalla puhelinpalveluun.
Työnhaku tulee myös käynnistää ensisijaisesti Oma asiointi -palvelussa, jonka jälkeen otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä kahden viikon sisällä työnhaun käynnistymisestä. Verkkopalvelusta näet myös työnhakusi tilanteen tai voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Lue lisää asiointikäytännöistä koronaepidemian aikanatästä

 

Seuraa meitä myös somessa:

 

 

Uutiset

« Takaisin

Apua kausityövoiman saatavuuteen

Koronaepidemia pysäyttää tällä hetkellä ulkomaisten kausityöntekijöiden pääsyn Suomeen. Akuutisti tämä vaikeuttaa erityisesti maatalouden kausityövoiman saatavuutta. Meillä kaikilla on yhteinen huoli, joka vaatii nopeita ja konkreettisia toimenpiteitä.

Tärkeää tässä tilanteessa on, että kaikki avoimet paikat näkyisivät www.te-palvelut.fi –sivustolla. joten työpaikkailmoitukset kannattaa avata mahdollisimman pian.

Jotta työnhakijat löytävät paikat helpommin, olemme ottaneet käyttöön hakusanan kausityö2020, jonka voitte itse lisätä ilmoituksen tekstiin tai me lisäämme sen puolestanne.

Nyt samalla on käynnistynyt myös viestintäkampanja, jonka avulla kannustetaan hakeutumaan alan töihin, kampanjasivut: kausitoita.fi ja  seasonwork.fi  

Työpaikan avaaminen TE-palvelut.fi –sivuille:    
Työpaikan voi avata sivustolla olevassa Oma asiointi –palvelussa ja palveluun pääsee kirjautumaan Suomi.fi –tunnisteella. Työpaikan voi ilmoittaa myös sivuilta löytyvällä avoimella verkkolomakkeella.

Voit ilmoittaa työpaikat  ja lisätietoja saat myös soittamalla  puhelinpalveluumme p. 0295 043 183 (Pohjois-Karjalan TE-toimiston työnantaja – ja yrityspalvelut  klo 9.00-16.15) tai asiantuntijoille: 
Mervi Ryynänen, p. 0295 043 047 
mervi.ryynanen@te-toimisto.fi                                                               
Aira Parkkinen, p. 0295 043 118
aira.parkkinen@te-toimisto.fi
Taru Asikainen, p 0295 043 031
taru.asikainen@te-toimisto.fi

Lisätietoja koronatilanteen vaikutuksista kausityövoiman liikkuvuuteen on myös TEM:ön verkkosivuilla:
https://tem.fi/kysymyksia-ja-vastauksia-koronasta-ja-tyovoiman-liikkuvuudesta


Tiedotteet

Tulosta