menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto

Palvelemme työnhakijoita ja työnantajia sekä toimimme aktiivisena yhteistyökumppanina ja työmarkkinoiden kehittäjänä. Toimimme kuudella paikkakunnalla sekä kolmessatoista yhteispalvelupisteessä Pohjois-Pohjanmaalla.

Asiakaspalvelun aukioloajat

Oulu
ma-pe klo 9-16
Haapajärvi, Kuusamo, Pudasjärvi, Raahe ja Ylivieska
ma klo 9-16, ti-pe ajanvarauksella klo 9-16

Poikkeusaukioloajat:
30.4.           klo 9-15
18.6.           klo 9-15
23.12.         klo 9-15
31.12.         klo 9-15

Työnhaun ja verkkoasioinnin neuvonta:
Oulu ma-pe klo 8-16
Kuusamo ja Raahe ma klo 9-12 ja 12.30-16
Pudasjärvi ja Ylivieska ma klo 9-16

Löydä meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista:

Tiedotteet

« Takaisin

70 työntekijää työllistyi vakituiseen työhön työllistämispalkkion avulla

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto on kesäkuun loppuun mennessä myöntänyt 70 työllistämispalkkiota. Pitkäaikaistyöttömien ja osatyökyisten työllistämistä on palkkion avulla tuettu noin 280 000 eurolla.

Työllistämispalkkio kannustaa työnantajia solmimaan työsuhteita palkkatukityön alkaessa tai sen aikana. TE-toimisto pystyi myöntämään 4000 euron työllistämispalkkion elinkeinotoimintaa harjoittavalle työnantajalle, joka palkkasi palkkatuetun työntekijän toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työntekijän oli oltava pitkäaikaistyötön tai osatyökykyinen. Lisäksi uuden työsuhteen työajan oli oltava enemmän kuin 80 prosenttia alalla sovellettavasta kokoaikaisen työntekijän enimmäistyöajasta.

Työllistämispalkkio on Sipilän hallituksen kokeilu, joka toteutettiin ajalla 1.1.- 30.6.2019. Työllistämispalkkiota on kuitenkin mahdollista hakea syyskuun loppuun asti. Työllistämispalkkio voidaan myöntää ja maksaa, jos toistaiseksi voimassa oleva työsuhde on alkanut kesäkuun 2019 loppuun mennessä ja muut myöntämisen edellytykset täyttyvät.

Vakituisia työsuhteita solmittiin useille eri aloille. Työntekijät työllistyivät muun muassa myyjäksi, ajoneuvon kuljettajaksi, toimistotyöntekijäksi, hitsaajaksi, siivoajaksi ja eläintenhoitajaksi.

Lisätietoja:
asiantuntija Katja Pietilä, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 599

www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/tukea_rekrytointiin/tyollistamispalkkio/index.html


Oma
asiointi

TAPAHTUMAKALENTERI

Tulosta