Apua työnhakuun

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa apua työnhakuun monin eri keinoin. Voit saada henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta asiantuntijoiltamme tai osallistua työnhaun luennoille, valmennuksiin ja rekrytointitilaisuuksiin.

Henkilökohtainen neuvonta ja ohjaus

Työnhaun neuvonta ja ohjaus sähköpostilla
Tarvitsetko apuja työhakemuksen ja CV:n laatimisessa, CV-nettiesittelyn tekemisessä tai työhaastatteluun valmistautumisessa? Voit lähettää hakemusasiakirjasi kommentoitavaksi, kysyä työnhausta tai varata ajan ohjauskeskusteluun sähköpostitse osoitteessa: apua.tyonhakuun [a] te-toimisto.fi.

Ohjeita työnhakuun (pdf, 131,2 kt)Koulutuslinkkilista (pdf, 184 kt)Linkkejä työnhakuun (pdf, 182,7 kt)Vinkit työhakemuksen ja CV:n tekoon kesätyötä etsiville nuorille (SlideShare)
Suuntana työ -valmennus
Suuntana työ on työnhakijoille suunnattu henkilökohtainen palvelu, jossa tavoitteena on työllistyminen avoimille työmarkkinoille. Palvelussa työnhakija saa yksilöllistä ohjausta esimerkiksi työpaikan etsimisessä, työnhakuprosessissa, oman osaamisen tunnistamisessa ja työllistymissuunnitelman laatimisessa. Palvelun kesto on enintään 12 tuntia kolmen kuukauden aikana.

Suuntana työ -valmennukseen voit ilmoittautua jättämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi -verkkopalvelussa.Kirjaudu Oma asiointi -verkkopalveluun.
Työhönvalmennus
Työhönvalmentaja auttaa henkilökohtaisesti, kun etsit sinulle sopivaa työpaikkaa. Työhönvalmennukseen voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistoon.Asiointi Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistossa

Luennot, valmennukset ja rekrytilaisuudet

Työnhakua avustavien luentojen, valmennuksien ja rekrytointitilaisuuksien aikataulut löydät tapahtumakalenteristamme.Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri
Erotu eduksesi työnhaussa -luennot
Erotu eduksesi työnhaussa -luennolla sinua opastetaan työhakemuksen ja CV:n tekemiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen.

Työnhakuvalmennus
Työnhakuvalmennuksessa kehität työnhakutaitojasi. Valmennuksia on eri teemoista ja ne kestävät yleensä 1-10 päivää.

Uravalmennus
Uravalmennuksessa saa tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen.

Rekrytointitilaisuudet
TE-toimisto järjestää yhdessä yritysten kanssa rekrytointitilaisuuksia, joissa sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan lisää yrityksestä ja avoimista työpaikoista sekä sopimaan haastatteluaikoja.

Verkkoasioinnin neuvonta

Henkilökohtaista verkkoasioinnin ja työnhaun neuvontaa ilman ajanvarausta, ajanvarauksella, puhelimitse ja sähköpostilla:

  • Oulun asiointipaikassa arkisin klo 8-16
  • Kuusamon sekä Raahen asiointipaikoissa maanantaisin klo 9-12 ja 12.30-16

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmentajat auttavat:

  • TE-toimiston verkkoasioinnissa, kuten asiakkaaksi ilmoittautumisessa sekä CV-netin ja työllistymissuunnitelman laatimisessa
  • työnhaun asiakirjojen laatimisessa
  • eri työnhakukanavien käytössä
  • työllistävien alojen etsimisessä
  • opiskelumahdollisuuksien kartoituksessa työttömyyden vaihtoehtona

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmennuksen järjestää palveluntuottaja. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaajat eivät ole TE-toimiston omia asiantuntijoita, vaan palveluntuottajan asiantuntijoita. Ajanvaraus ja lisätietoja palveluntuottajalta puhelimitse 044 743 0743 ja sähköpostilla:

  • TE-aulapalvelu.oulu [a] arfcon.fi
  • TE-aulapalvelu.raahe [a] arfcon.fi
  • TE-aulapalvelu.kuusamo [a] arfcon.fi