Apua työnhakuun

Erotu eduksesi työnhaussa -luennot
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakua tukevan neuvonta- ja ohjauspalvelun asiantuntijat opastavat työhakemuksen ja CV:n tekemiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen Erotu eduksesi työnhaussa -luennolla. Luennon ajankohdat ja tarkempi sisältö ovat tapahtumakalenterissa:Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri

Työnhaun neuvonta ja ohjaus sähköpostilla
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakua tukevan neuvonta- ja ohjauspalvelun asiantuntijat opastavat työhakemuksen ja CV:n laatimisessa, CV-nettiesittelyn tekemisessä ja työhaastatteluun valmistautumisessa sähköpostilla osoitteessa apua.tyonhakuun [a] te-toimisto.fi. Voit lähettää hakemusasiakirjasi kommentoitavaksi, kysyä työnhausta tai varata ajan ohjauskeskusteluun.Apua työnhakuun (pdf, 193,5 kt)Ohjeita työnhakuun (pdf, 131,2 kt)Koulutuslinkkilista (pdf, 184 kt)Linkkejä työnhakuun (pdf, 182,7 kt) Vinkit työhakemuksen ja CV:n tekoon kesätyötä etsiville nuorille (SlideShare)
Työnhakuvalmennus
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston alueen työnhakuvalmennuksista ilmoitetaan verkkosivuilla tapahtumakalenterissa.Työnhakuvalmennus (te-palvelut.fi)
Työhönvalmennus
Työhönvalmentajan tuella työhön tai koulutukseen (te-palvelut.fi)Työhönvalmennukseen voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistoon.Asiointi Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistossa
Suuntana työ -valmennus
Suuntana työ on Pohjois-Pohjanmaan työnhakijoille suunnattu henkilökohtainen palvelu, jossa tavoitteena on työllistyminen avoimille työmarkkinoille. Palvelussa työnhakija saa yksilöllistä ohjausta esimerkiksi työpaikan etsimisessä, työnhakuprosessissa, oman osaamisen tunnistamisessa ja työllistymissuunnitelman laatimisessa. Palvelun kesto on enintään 12 tuntia kolmen kuukauden aikana.

Suuntana työ -valmennukseen voit ilmoittautua jättämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi -verkkopalvelussa. Kirjaudu Oma asiointi -verkkopalveluun.

Rekrytointitapahtumat
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhteistyössä rekrytoivien työnantajien kanssa rekrytointitapahtumia. Rekrytointitapahtumien ajankohdat ja tarkempi sisältö ilmoitetaan tapahtumakalenterissa.

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmennus
Henkilökohtaista työnhaun ja verkkoasioinnin valmennusta ilman ajanvarausta, ajanvarauksella, puhelimitse ja sähköpostilla:

  • Oulun asiointipaikassa arkisin klo 8-16
  • Kuusamon sekä Raahen asiointipaikoissa maanantaisin klo 9-12 ja 12.30-16.

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmentajat auttavat:

  • TE-toimiston verkkoasioinnissa kuten asiakkaaksi ilmoittautumisessa sekä CV-netin ja työllistymissuunnitelman laatimisessa
  • työnhaun asiakirjojen laatimisessa
  • eri työnhakukanavien käytössä
  • työllistävien alojen etsimisessä
  • opiskelumahdollisuuksien kartoituksessa työttömyyden vaihtoehtona

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmennuksen järjestää palveluntuottaja. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaajat eivät ole TE-toimiston omia asiantuntijoita, vaan palveluntuottajan asiantuntijoita. Ajanvaraus ja lisätietoja palveluntuottajalta puhelimitse 044 743 0743 ja sähköpostilla:

  • TE-aulapalvelu.oulu [a] arfcon.fi
  • TE-aulapalvelu.raahe [a] arfcon.fi
  • TE-aulapalvelu.kuusamo [a] arfcon.fi
Oma
asiointi

 

 

Muualla verkossa:

Kunkoululoppuu.fi