Apua työnhakuun

Erotu eduksesi työnhaussa -luennot
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakua tukevan neuvonta- ja ohjauspalvelun asiantuntijat opastavat työhakemuksen ja CV:n tekemiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen Erotu eduksesi työnhaussa -luennolla. Luennon ajankohdat ja tarkempi sisältö ovat tapahtumakalenterissa:

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri

Työnhaun neuvonta ja ohjaus sähköpostilla
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakua tukevan neuvonta- ja ohjauspalvelun asiantuntijat opastavat työhakemuksen ja CV:n laatimisessa, CV-nettiesittelyn tekemisessä ja työhaastatteluun valmistautumisessa sähköpostilla osoitteessa apua.tyonhakuun [a] te-toimisto.fi. Voit lähettää hakemusasiakirjasi kommentoitavaksi, kysyä työnhausta tai varata ajan ohjauskeskusteluun.

Apua työnhakuun (pdf, 193,5 kt)Ohjeita työnhakuun (pdf, 131,2 kt)Koulutuslinkkilista (pdf, 184 kt)Linkkejä työnhakuun (pdf, 182,7 kt) Vinkit hyvään työhakemukseen ja työhakemus esimerkkejä (pdf, 591,3 kt)Vinkit hyvään ansioluetteloon ja ansioluettelo (CV) esimerkkejä (pdf, 605,4 kt)
Työnhakuvalmennus
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston alueen työnhakuvalmennuksista ilmoitetaan verkkosivuilla tapahtumakalenterissa.

Työnhakuvalmennus (te-palvelut.fi)
Työhönvalmennus
Työhönvalmentajan tuella työhön tai koulutukseen (te-palvelut.fi)Työhönvalmennukseen voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistoon.

Asiointi Pohjois-pohjanmaan TE-toimistossa
Rekrytointitapahtumat
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhteistyössä rekrytoivien työnantajien kanssa rekrytointitapahtumia. Rekrytointitapahtumien ajankohdat ja tarkempi sisältö ilmoitetaan tapahtumakalenterissa.

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmennus
TE-toimiston Kuusamon, Oulun ja Raahen asiointipaikoissa työnhaun ja verkkoasioinnin ohjaajat auttavat työnhakuun ja verkkoasiointiin liittyvissä asioissa:

Kuusamon asiointipaikassa maanantaisin 7.8, 14.8, 21.8, 28.8, 4.9, 11.9, 18.9, 25.9, 2.10, 9.10, 16.10, 23.10 sekä 30.10 klo 9-11.30 ja 12-15.30. Asiointi ohjaajan kanssa ei vaadi erillistä ajanvarausta. Sisältö: Oma asiointi -palvelu, TE-palvelut.fi, työnhaun asiakirjat, työnhakukanavat, erilaiset tuet työnhakuun, ohjaus työpaikan hakuun sekä opiskeluvaihtoehdot, hakeminen ja opiskelun rahoitus. Lisätietoja: Koillis-Suomen Aikuiskoulutus puh. 040 860 8949 ja info [a] ksak.fi.

Oulun asiointipaikassa ilman ajanvarausta ja ajanvarauksella arkisin klo 8-16.

Raahen asiointipaikassa maanantaisin 7.8.-30.10. klo 9-12 ja 12.30-15.30. Sisältö mm. avoimet työpaikat, työnhakukanavat, ansioluettelo ja työhakemus, työllistymistilanne, opiskelu, TE-toimiston verkkopalvelujen käyttö ja työvoimakoulutus. Lisätietoja: public [a] valmennuskeskus.fi, puh. 050 595 3331.

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmennuksen järjestää palveluntuottaja. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaajat eivät ole TE-toimiston omia asiantuntijoita, vaan palveluntuottajan asiantuntijoita.

Oma
asiointi

 

 

Muualla verkossa:

Kunkoululoppuu.fi