Apua työnhakuun

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa apua työnhakuun monin eri keinoin. Voit saada henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta asiantuntijoiltamme tai osallistua työnhaun luennoille, valmennuksiin ja rekrytointitilaisuuksiin.

Työnhaun neuvonta ja ohjaus sähköpostilla
Tarvitsetko apuja työhakemuksen ja CV:n laatimisessa tai työhaastatteluun valmistautumisessa? Voit lähettää hakemusasiakirjasi kommentoitavaksi, kysyä työnhausta tai varata ajan ohjauskeskusteluun sähköpostitse osoitteessa: apua.tyonhakuun{a}te-toimisto.fi.

Luennot ja rekrytilaisuudet

Työnhakua avustavien luentojen, webinaarien ja rekrytointitilaisuuksien sekä alkavien valmennuksien aikataulut löydät tapahtumakalenteristamme.Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteriValmennukset ja työvoimakoulutukset
Erotu eduksesi työnhaussa -luennot
Erotu eduksesi työnhaussa -luennolla sinua opastetaan työhakemuksen ja CV:n tekemiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen.

Webinaarit
Webinaarit ovat tunnin pituisia ohjaustilaisuuksia. Webinaaria varten tarvitset tietokoneen tai tabletin sekä internetyhteyden.

Rekrytointitilaisuudet
TE-toimisto järjestää yhdessä yritysten kanssa rekrytointitilaisuuksia, joissa sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan lisää yrityksestä ja avoimista työpaikoista sekä sopimaan haastatteluaikoja.

Oma
asiointi
Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)