Apua työnhakuun

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa apua työnhakuun monin eri keinoin. Voit saada henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta asiantuntijoiltamme tai osallistua työnhaun luennoille, valmennuksiin ja rekrytointitilaisuuksiin.

Henkilökohtainen neuvonta ja ohjaus

Työnhaun neuvonta ja ohjaus sähköpostilla
Tarvitsetko apuja työhakemuksen ja CV:n laatimisessa tai työhaastatteluun valmistautumisessa? Voit lähettää hakemusasiakirjasi kommentoitavaksi, kysyä työnhausta tai varata ajan ohjauskeskusteluun sähköpostitse osoitteessa: apua.tyonhakuun{a}te-toimisto.fi.

Luennot ja rekrytilaisuudet

Työnhakua avustavien luentojen, webinaarien ja rekrytointitilaisuuksien sekä alkavien valmennuksien aikataulut löydät tapahtumakalenteristamme.Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteriValmennukset ja työvoimakoulutukset
Erotu eduksesi työnhaussa -luennot
Erotu eduksesi työnhaussa -luennolla sinua opastetaan työhakemuksen ja CV:n tekemiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen.

Webinaarit
Webinaarit ovat tunnin pituisia ohjaustilaisuuksia. Webinaaria varten tarvitset tietokoneen tai tabletin sekä internetyhteyden.

Rekrytointitilaisuudet
TE-toimisto järjestää yhdessä yritysten kanssa rekrytointitilaisuuksia, joissa sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan lisää yrityksestä ja avoimista työpaikoista sekä sopimaan haastatteluaikoja.

Verkkoasioinnin neuvonta

Oulun, Kuusamon, Pudasjärven, Raahen ja Ylivieskan asiointipaikoissa sinua palvelevat työnhaun ja verkkoasioinnin valmentajat. Voit saada palvelua ilman ajanvarausta, ajanvarauksella, puhelimitse ja sähköpostitse.

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmentajat auttavat:

  • TE-toimiston verkkoasioinnissa, kuten työnhakijaksi ilmoittautumisessa sekä työllistymissuunnitelman laatimisessa
  • työnhaun asiakirjojen laatimisessa
  • eri työnhakukanavien käytössä
  • työllistävien alojen etsimisessä
  • opiskelumahdollisuuksien kartoituksessa työttömyyden vaihtoehtona

Muista ottaa pankkitunnukset mukaan asioidessasi valmentajien kanssa.

Yhteystiedot asiointipaikoittain

Työnhaun ja verkkoasioinnin neuvonta Oulun asiointipaikassa arkisin klo 8-16. Kuusamon ja Raahen asiointipaikoissa maanantaisin klo 9-12 ja klo 12.30-16. Saa lisätietoja tai varaa aika puhelimitse 044 743 0743 tai sähköpostilla:

  • TE-aulapalvelu.oulu{a}arffman.fi
  • TE-aulapalvelu.raahe{a}arffman.fi
  • TE-aulapalvelu.kuusamo{a}arffman.fi

Työnhaun ja verkkoasioinnin neuvonta Pudasjärven asiointipaikassa maanantaisin klo 9-16. Lisätietoja puhelimitse 044 0972 143 ja sähköpostilla pudasjarvi{a}aamos.fi

Työnhaun ja verkkoasioinnin neuvonta Ylivieskan asiointipaikassa maanantaisin klo 9-16. Lisätietoja puhelimitse 0400 972 121 ja sähköpostilla jussi.korhonen{a}aamos.fi

Oma
asiointi