Apua työnhakuun

Erotu eduksesi työnhaussa -luennot
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakua tukevan neuvonta- ja ohjauspalvelun asiantuntijat opastavat työhakemuksen ja CV:n tekemiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen Erotu eduksesi työnhaussa -luennolla. Luennon ajankohdat ja tarkempi sisältö ovat tapahtumakalenterissa:

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri

Työnhaun neuvonta ja ohjaus sähköpostilla
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakua tukevan neuvonta- ja ohjauspalvelun asiantuntijat opastavat työhakemuksen ja CV:n laatimisessa, CV-nettiesittelyn tekemisessä ja työhaastatteluun valmistautumisessa sähköpostilla osoitteessa apua.tyonhakuun [a] te-toimisto.fi. Voit lähettää hakemusasiakirjasi kommentoitavaksi, kysyä työnhausta tai varata ajan ohjauskeskusteluun.

Apua työnhakuun (pdf)Ohjeita työnhakuun (pdf)Koulutuslinkkilista (pdf)Linkkejä työnhakuun (pdf)
Työnhakuvalmennus
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston alueen työnhakuvalmennuksista ilmoitetaan verkkosivuilla tapahtumakalenterissa. Voit ilmoittautua mukaan sähköpostilla apua.tyonhakuun [a] te-toimisto.fi. Kerrothan ilmoittautuessasi, millä paikkakunnalla osallistut valmennukseen. 

Työnhakuvalmennus (te-palvelut.fi)
Työhönvalmennus
Työhönvalmentajan tuella työhön tai koulutukseen (te-palvelut.fi)Työhönvalmennukseen voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistoon.

Asiointi Pohjois-pohjanmaan TE-toimistossa
Rekrytointitapahtumat
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhteistyössä rekrytoivien työnantajien kanssa rekrytointitapahtumia. Rekrytointitapahtumien ajankohdat ja tarkempi sisältö ilmoitetaan tapahtumakalenterissa.

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmennus
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston Oulun ja Kuusamon asiointipaikoissa työnhaun ja verkkoasioinnin ohjaajat auttavat työnhakuun liittyvissä asioissa ja verkkoasioinnissa seuraavasti:

Kuusamon asiointipaikassa maanantaisin 27.2, 6.3, 13.3, 20.3, 27.3, 3.4, 10.4, 24.4, 8.5, 15.5, 22.5, 29.5, 5.6, 12.6, 19.6 sekä 26.6. klo 9-11.30 ja 12-15.30. Asiointi ohjaajan kanssa ei vaadi erillistä ajanvarausta. Sisältö: Oma asiointi -palvelu, TE-palvelut.fi, työnhaun asiakirjat, työnhakukanavat, erilaiset tuet työnhakuun, ohjaus työpaikan hakuun sekä opiskeluvaihtoehdot, hakeminen ja opiskelun rahoitus. Lisätietoja palveluntarjoajalta: Koillis-Suomen Aikuiskoulutus puh. 040 860 8949 ja info [a] ksak.fi.

Oulun asiointipaikassa ilman ajanvarausta ja ajanvarauksella arkisin klo 8-16. Ajanvaraus ohjaajalta TE-toimiston Oulun asiointipaikan aulassa tai sähköpostilla osoitteesta: p-pohjanmaa.verkkoneuvonta [a] springhouse.fi. Työnhakuneuvontaa puhelimitse torstaisin ja perjantaisin klo 14-15. Tavoitat ohjaajat numeroista 043 850 0444 ja 043 825 9338. Puhelun hinta on oman operaattorisopimuksesi mukainen.

Työnhaun ja verkkoasioinnin valmennuksen järjestää palveluntuottaja. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaajat eivät ole TE-toimiston omia asiantuntijoita, vaan palveluntuottajan asiantuntijoita.

Oma
asiointi