Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Koronaepidemian vaikutukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiakaspalveluun

Noudatamme asiakaspalvelussamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n ja AVI:n ohjeita. Suosithan asioinnissa ensisijaisesti verkko- tai puhelinpalveluja. TE-toimiston asiointipaikoista Pohjois-Pohjanmaalla on avoinna vain Oulun Torikadun asiointipaikka.

Kun toimit TE-toimiston ja terveydenhuoltoviranomaisten ohjeiden mukaisesti, työttömyysturvaoikeutesi säilyy ennallaan.

Oma asiointi -verkkopalvelu
Voit hoitaa suurimman osan asioinnista henkilöasiakkaan verkkopalvelussa sekä yritysten ja työnantajien verkkopalvelussa. Suosittelemme tarkistamaan ensimmäiseksi, löytyykö kysymykseesi vastaus Oma asiointi -verkkopalvelusta.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta aloittaa työnhakuasi Oma asiointi -verkkopalvelusassa, asiointipaikkojen ulko-ovien yhteydessä on lomakkeita, joilla voit ilmoittautua työnhakijaksi. Lomakkeen voi jättää asiointipaikan postilaatikkoon tai lähettää postitse TE-toimistoon.

Puhelinpalvelut
Ruuhkaantumisen välittämiseksi, soitathan TE-puhelinpalveluihin vain kiireellisissä tilanteissa. Puhelinpalvelut palvelevat arkisin klo 9.00-16.15.

Henkilöasiakkaat 0295 025 500
Telephone service for personal customers 0295 020 713
Työttömyysturvaneuvonta 0295 020 701
Koulutusneuvonta 0295 020 702
Uraohjaus 0295 020 720
Työnantaja- ja yrityspalvelut 0295 056 502
Yritys-Suomi -puhelinpalvelu 0295 020 500

Asiointipaikat ja aulapalvelut
Aulapalvelu Oulun Torikadulla on auki asiakirjojen ja yhteydenottopyynnön jättämistä sekä työnhakijaksi ilmoittautumista varten arkisin klo 9-16. Aulassa voi asioida kerralla korkeintaan kymmenen henkilöä. Myös itsepalvelupäätteet ovat pois käytöstä 18.3.-13.4. Ethän tule TE-toimistoon, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet mahdollisesti koronaviruksen altistusketjussa.

Asiointipaikoissa Pudasjärvellä, Kuusamossa, Ylivieskassa, Haapajärvellä ja Raahessa sekä Oulun BusinessAsemalla ei ole asiakaspalvelua 19.3-13.4. Asiointipaikkojen ulko-ovien yhteydessä on yhteydenottolomakkeita ja lomakkeita, joilla voi ilmoittautua työnhakijaksi. Lomakkeet voi jättää asiointipaikan postilaatikkoon tai postittaa osoitteella Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto
Kirjaamo, Torikatu 34-40, 90100 Oulu.

Kaikissa asiointipaikoissa on postilaatikko, johon voi jättää asiakirjoja.

Henkilökohtaiset tapaamiset
Kaikki asiakastapaamiset hoidetaan puhelimella tai kuvallisella etäyhteydellä.

Yleisötapahtumat ja -tilaisuudet
Asiakas- ja sidosryhmätapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti. Tapahtumiin henkilökohtaisesti kutsutuille asiakkaille tiedotetaan tilaisuuden peruuntumisesta eikä heidän työnhaku katkea peruuntumisen johdosta. Uusia tapahtumia tai asiakasinfoja järjestetään mahdollisesti webinaareina tai muuten verkkoyhteyksien kautta.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto seuraa tilannetta, ja asiakaspalvelussa tapahtuvista muutoksia päivitetään tähän uutiseen Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston verkkosivuilla.


Oma
asiointi