Ajankohtaiset

<< Takaisin

Oman osaamisen kartoitusta ja työnhakutaitojen kehittämistä huhtikuussa

Aloititko juuri työnhaun? Oletko vielä vähän hukassa, miten voisit markkinoida omaa osaamistasi työnantajalle tai mistä kaikkialta voit etsiä itsellesi töitä? Mietitkö, millaisia työvoimatarpeita alueella on ja mihin kaikkeen omaa osaamistasi voisi hyödyntää? Huhtikuun työnhakuvalmennuksista voit saada neuvoja ja ohjausta, joilla pääset eteenpäin.

Eivätkö perusvalmennukset ole sinulle ajankohtaisia, mutta haluaisit kehittää työnhakutaitojasi? Next Level -valmennuksessa voit löytää uusia keinoja työnhakuun mm. myyntitaidoista, verkostoitumisesta, sosiaalisen median hyödyntämisestä, tai voit luoda oman työnhakukampanjasi, jolla kiinnittää työnantajien huomion.

Huomaathan, että valmennuksiin osallistumisesta sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa omassa työllistymissuunnitelmassa. Tutustu valmennustyyppeihin täältä.

Työnhakuvalmennukset
Työnhaun perusvalmennuksissa saat tarvittavat tiedot, miten pääset alkuun työnhaussa. Valmennuksissa on tarjolla 5-8 päivän ryhmiä, joissa 5 päivän aikana käyt läpi työnhakuprosessin kokonaisuudessaan ja opit hakemaan työtä tavoitteellisesti. Työnhakuprosessin läpikäynnin lisäksi 7-8 päivän valmennuksissa saat lisätietoa johonkin tiettyyn asiaan työnhaussa.

Perusvalmennus, 5pv:

Perusvalmennus, 5 pv + erikoissisältö 2-3 pv:

Uravalmennukset
Kaipaatko tietoa ja neuvontaa omaan ammatinvalintaasi? Mietitkö koulutukseen hakeutumista? TE-palvelujen 10 päivän uravalmennukset avustavat sinua selkeyttämään urasuunnitelmiasi.

Next Level
Valitse max. 8 päivää eri teemoja huhtikuun tarjonnasta. Valmennus on tarkoitettu työnhaun perusvalmennukset käyneille ja siihen ilmoittaudutaan ennen kuun alkua, mutta voit hakea mukaan vielä teemojen aloitusviikoilla mahdollisiin vapaisiin paikkoihin.

 

Ilmoittautumiset valmennuksiin ja myöhemmin alkavat valmennukset löydät tapahtumakalenteristamme.


Oma
asiointi