Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto peruu kaikki yleisötapahtumat sekä kehottaa asioimaan verkossa ja puhelimitse

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto tekee toimenpiteitä koronaepidemian rajoittamiseksi ja TE-toimiston palvelukyvyn turvaamiseksi.

Ohjeita asiointiin

  • Suosittelemme asiakkaita asioimaan ensisijaisesti Oma asiointi -verkkopalvelussa tai puhelimitse. Henkilöasiakkaiden verkkopalvelussa sekä yritysten ja työnantajien verkkopalvelussa voi hoitaa suuren osan asioinnista.
  • Asiointipaikat ovat toistaiseksi auki normaalisti Oulussa, Raahessa, Ylivieskassa, Pudasjärvellä Haapajärvellä ja Kuusamossa.  Jos käynti palvelupisteessä on välttämätöntä, pyydämme noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja välttämään lähikontaktia. Ethän tule paikalle, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet mahdollisesti koronaviruksen altistusketjussa. Asiointipaikkojen puhdistamista ja hygieniaa on tehostettu.

Kevään yleisötapahtumat ovat peruttu

  • Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto peruu kaikki asiakas- ja sidosryhmätapahtumat. Tapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti. Tapahtumiin henkilökohtaisesti kutsutuille asiakkaille tiedotetaan tilaisuuden peruuntumisesta eikä heidän työnhaku katkea peruuntumisen johdosta. Peruutukset koskevat yleisötapahtumia, ei asiakkaiden henkilökohtaisia tapaamisaikoja TE-toimistoihin.
  • Uusia tilaisuuksia järjestetään mahdollisesti vain webinaareina tai muuten verkkoyhteyksien kautta.

Peruuntuneet yleisötapahtumat:

17.3. Tarvikko nää töitä?, Oulu
19.3. Rekrytointitilaisuus: Suoramarkkinointi Mega, Oulu
23.3. Hyvät tyypit -rekrytointitapahtuma, Raahe
24.3. Rekrytointitilaisuus: Ideko, Oulu
26.3. Hyvät tyypit -rekrytointitapahtuma, Ylivieska
31.3. Järjestöt kumppaneina työllisyyden edistämisessä -työpaja, Oulu
2.4. AIESEC, Oulu
3.4. Hyvät tyypit -rekrytointitapahtuma, Oulu

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto seuraa tilannetta, ja asiakaspalvelussa tapahtuvista muutoksista tiedotetaan Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston verkkosivuilla.


Oma
asiointi