Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

TE-palveluiden kehittäminen jatkuu - pilottien kautta uusiin toimintamalleihin

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto jatkaa palveluiden kehittämistä uusilla laaja-alaisilla piloteilla. Kehittämistyön tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta, lisätä palveluiden vaikuttavuutta sekä kehittää uusia toimintamalleja työ- ja elinkeinopalveluihin tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa.                

Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimiston (TE-toimisto) organisaatiorakenteeseen, työtehtäviin ja toimintamalleihin suunnitellaan muutoksia, jonka vuoksi TE-toimisto aloittaa yhteistoimintaneuvottelut.

Yhteistoimintaneuvottelut koskevat koko organisaatiota. Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistolla on kuudessa eri toimipisteessä yhteensä 250 työntekijää. Neuvotteluilla ei tavoitella henkilöstövähennyksiä. Neuvottelujen tuloksena on mahdollisuuksia myös monipuolistaa henkilöstön osaamista.

Organisaatiorakenteen ja työtehtävien uudelleenjärjestämisellä valmistaudutaan Yhteistyöstä yhteiseen työhön -pilotin sekä ICT-työllisyyspalvelun ekosysteemi -pilotin toteuttamiseen.

Piloteissa kokeillaan uusia toiminta- ja palvelumalleja yhteistyössä kumppanien kanssa. Tavoitteena on löytää uusia keinoja eri alojen rekrytointiongelmien ratkaisemiseen sekä yritysten kasvun ja kansainvälistymisen tukemiseen. Piloteilla on tarkoitus edistää sopimuksellista yhteistyötä niin viranomaisten kuin yksityisten palveluntuottajien kesken.

Yhteistoimintaneuvottelut alkavat 4.4.2019 ja kestävät vähintään 4 viikkoa.

Lisätiedot:

johtaja Maire Mäki, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 800,
sähköposti: etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi


Oma
asiointi