Koulutus

Ammatillinen työvoimakoulutus (te-palvelut.fi) Työllistymistä edistävät palvelut ja kulukorvaus (te-palvelut.fi)Haku- ja valinta työvoimakoulutukseen (te-palvelut.fi)

Ammatillisen työvoimakoulutuksen tavoitteena on usein suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa työelämän lupa- ja korttikoulutukset työvoimakoulutuksena.

Pohjois-Pohjanmaalla alkavat työvoimakoulutukset ja ohjeet niihin hakeutumiseen löydät Haussa oleva työvoimakoulutus -verkkopalvelusta:Haussa oleva työvoimakoulutus (te-palvelut.fi)
RekryKoulutuksilla koulutetaan osaavaa työvoimaa yritysten tarpeisiin. Siihen sisältyy sekä tietopuolista opetusta että ohjattua työssäoppimista ja työharjoittelua. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet myös työllistyvät yrityksiin.

Pohjois-Pohjanmaalla alkavat RekryKoulutukset ja ohjeet niihin hakeutumiseen löydät Haussa oleva työvoimakoulutus -verkkopalvelusta:
RekryKoulutukset Pohjois-Pohjanmaalla (te-palvelut.fi)

Opintovalmennus on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiakkaille, jotka opiskelevat omaehtoisen opiskelun tuella saattaakseen korkeakoulututkinnon (AMK, yliopisto) valmiiksi. Opintovalmennusta voi saada 20h/asiakas, puolen vuoden ajan. Palvelun tuottaa Vinkei Oy.

Valmennukseen voi hakea ottamalla yhteys osoitteeseen: seuranta.pohjois-pohjanmaa[a]te-toimisto.fi.Palvelun esite