Valmennukset

Toteutetaan toistaiseksi verkkovalmennuksina.

Uravalmennus

Uravalmennukset jatkuvat jälleen elokuussa.

Töihin tai opiskelemaan? Alanvaihto edessä? Valmennuksen aikana asiantunteva valmentaja auttaa sinua alasi löytämisessä ja sen saavuttamisessa. Valmennus sisältää kahdeksan tuntia ryhmävalmennusta sekä henkilökohtaista ohjausta.

Työnhakuvalmennukset

Työnhakuvalmennuksia järjestetään myös kesällä.

Työnhakuvalmennus on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat parantaa ja ajantasaistaa työnhakutaitojasi. Tutustu alta valmennusvaihtoehtoihin.

Työnhaun Valmiudet

  • Saat eväitä ja työkaluja työnhakusi tehostamiseen
  • Hyödynnät monipuolisia työnhakukanavia
  • Otat sähköiset palvelut käyttöön

Valmennus tapahtuu max. 12 henkilön ryhmässä ja kestää viisi päivää. Osallistu kaikkiin valmennuspäiviin tai valitse sopiva aihealue.

Katso video Työnhaun valmiudet, kesto 1.03 min 7 MB

Osaajat töihin! Pohjois-Savo

Osaajat töihin! on monipuolinen tehokkaan työnhaun palvelu, johon voit osallistua yhteensä 1-5 päivää neljän (4) viikon aikana. Osallistut sovittuihin työnhaun teemapäiviin webinaarien kautta tai tapaamisissa, joita järjestetään Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Teemapäivien aikana saat ajankohtaista tietoa työnhausta ja teet omaa työnhakua tukevia konkreettisia tehtäviä. Palvelun alussa sovit yhdessä asiantuntijamme kanssa, mihin teemapäiviin osallistut.

Katso video Osaat töihin palvelusta (You Tube, kesto 1,44 min)Osaajat töihin esite palvelusta ( pdf, 173kt)Osaajat töihin -verkkosivut

Työhönvalmennus

Työhönvalmennuksessa saat yksilöllistä valmennusta työmarkkinoille siirtymiseen silloin, kun työnhaun perustaitosi ovat jo hallussa. Ole yhteydessä Oma asiantuntijaasi, mikäli olet kiinnostunut työhönvalmennuksesta.

Katso video työhönvalmennuksesta, kesto 1.25 min 9 MB,
linkki videoon.

Uusi digitaalinen UraSprintti -valmennus

Toukokuussa 2020 alkanut UraSprintti -valmennus auttaa sinua oman uran suunnittelussa ja työnhakutaitojen hiomisessa, sekä valmentaa työelämän digitaitoihin. Ota yhteyttä Oma asiantuntijaasi, mikäli kiinnostuit valmennuksesta.

Katso esite täältä.

Katso video UraSprintti valmennuksesta.

 

Katso valmennusten aikataulu tapahtumakalenterista.

Oma
asiointi
Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)