Valmennukset

Uravalmennus

Haluatko päästä töihin tai opiskelemaan? Oletko vaihtamassa alaa? Vai mietitkö vielä seuraavaa askelta työ- tai opiskelu urallasi?

Valmennuksen aikana asiantunteva valmentaja auttaa sinua alasi löytämisessä ja sen saavuttamisessa.Valmennus sisältää kahdeksan tuntia ryhmävalmennusta sekä henkilökohtaista ohjausta.

Työhönvalmennus

Työhönvalmennus on tarkoitettu sinulle kun työnhaun perustaidot ovat hallussa, mutta tarvitsetyksilöllistä täsmäohjausta työmarkkinoille siirtymiseen ja siellä pysymiseen.


Työnhakuvalmennukset

Valmennus on tarkoitettu sinulle silloin kun tarvitset parantaa/ajantasaistaa työnhakutaitojasi.Katso video (kesto 0,45 sek)Katso valmennusten aikataulu ajankohtaista tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu TE-toimiston kautta valmennuksiin.
Tapahtumakalenteri
 

Osaajat töihin! Pohjois-Savo

Osaajat töihin! on monipuolinen tehokkaan työnhaun palvelu, johon voit osallistua yhteensä 1-5 päivää kahden kuukauden aikana. Osallistut sovittuihin työnhaun teemapäiviin webinaarien kautta tai tapaamisissa, joita järjestetään Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Teemapäivien aikana saat ajankohtaista tietoa ja teet omaa työnhakua tukevia konkreettisia tehtäviä. Palvelun alussa sovit yhdessä asiantuntijamme kanssa, mihin teemapäiviin osallistut.

Katso video Osaat töihin palvelusta (You Tube, kesto 1,44 min)Osaajat töihin esite palvelusta ( pdf, 173kt)Osaajat töihin -verkkosivut