Valmennukset

Toteutus toistaiseksi verkkovalmennuksena

Uravalmennus

Haluatko päästä töihin tai opiskelemaan? Oletko vaihtamassa alaa? Vai mietitkö vielä seuraavaa askelta työ- tai opiskelu urallasi?

Valmennuksen aikana asiantunteva valmentaja auttaa sinua alasi löytämisessä ja sen saavuttamisessa.Valmennus sisältää kahdeksan tuntia ryhmävalmennusta sekä henkilökohtaista ohjausta.

Katso video Työnhaun valmiudet, kesto 1.03 min 7 MB,
linkki videoon

Työnhakuvalmennukset

Valmennus on tarkoitettu sinulle silloin kun tarvitset parantaa/ajantasaistaa työnhakutaitojasi.Katso video (kesto 0,45 sek)Katso valmennusten aikataulu ajankohtaista tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu TE-toimiston kautta valmennuksiin.
Tapahtumakalenteri

Työhönvalmennus

Työhönvalmennus on tarkoitettu sinulle kun työnhaun perustaidot ovat hallussa, mutta kaipaat yksilöllistä ja henkilökohtaista valmennusta työmarkkinoille siirtymiseen.

Katso video työhönvalmennuksesta, kesto 1.25 min 9 MB,
linkki videoon.

Työhönvalmennukseen hakeudutaan TE-toimiston kautta. Ole yhteydessä omaan asiantuntijaasi.

Osaajat töihin! Pohjois-Savo

Osaajat töihin! on monipuolinen tehokkaan työnhaun palvelu, johon voit osallistua yhteensä 1-5 päivää neljän (4) viikona aikana. Osallistut sovittuihin työnhaun teemapäiviin webinaarien kautta tai tapaamisissa, joita järjestetään Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Teemapäivien aikana saat ajankohtaista tietoa ja teet omaa työnhakua tukevia konkreettisia tehtäviä. Palvelun alussa sovit yhdessä asiantuntijamme kanssa, mihin teemapäiviin osallistut.

Katso video Osaat töihin palvelusta (You Tube, kesto 1,44 min)Osaajat töihin esite palvelusta ( pdf, 173kt)Osaajat töihin -verkkosivut