Aloittava yrittäjä

Starttiraha

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista? Ota mahdollisimman aikaisin yhteyttä alueesi TE-toimistoon. Aloittavana yrittäjänä voit saada starttirahaa, jos tietyt edellytykset täyttyvät.

Starttiraha on alkavan yrittäjän toimeentuloa sinä aikana, kun yritystoimintaa käynnistetään ja toimintaa pyritään vakiinnuttamaan. Starttirahaa voivat saada työttömät sekä palkkatyöstä, kotityöstä tai opiskelun loppuvaiheessa päätoimiseksi yrittäjäksi alkavat. Hae starttirahaa TE-toimistolta Oma asiointi-verkkopalvelusta.

Oma asiointiLisätietoa starttirahasta

Ole aina yhteydessä omaan TE-toimistoon starttiraha-asioita käsittelevään henkilöön ennen kuin lähetät hakemuksen sekä sovi tarvittavista liitteistä. Sovi samalla hankkeen eteenpäinviemisestä. Starttirahaneuvoja ohjaa varaamaan ajan yritysneuvojalle haastatteluun starttilausuntoa varten.

Starttirahaneuvojien yhteystiedot:

Pori
Prizztech Oy/Enter, Kauppakeskus Puuvilla
Siltapuistokatu 14, 3. krs, PORI
Ajanvaraukset neuvojalle verkossa prizz.fi/ajanvaraus
Mervi Landvik-Huhtala, mervi.landvik-huhtala@te-toimisto.fi
(Sijaisena Hanna Murro, p. 0295 045 050, hanna.murro@te-toimisto.fi, käyntiosoite: Satakunnan TE-toimisto, Teljänkatu 5, PORI)

Rauma
Satakunnan TE-toimisto, Rauman toimipaikka
Olli Laihonen, p. 0295 045 087 ja Marjo Siltanen, p. 0295 045 165

Harjavalta
Satakunnan TE-toimisto, Harjavallan toimipaikka
Tuija Mäkelä, p. 0295 045 110

Kankaanpää
Satakunnan TE-toimisto, Kankaanpään toimipaikka
Eino Mäkinen, p. 0295 045 114, Minna Lilja, p. 0295 045 098

Yritys-Suomi - julkiset yrityspalvelut yhdessä

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova löytää kaikki tarvitsemansa tiedot ja yrityspalvelut yritys-suomi.fi-palvelun kautta. Sivuston kautta pääset myös paikkakuntakohtaisiin yrityspalveluihin.

Oma
asiointi