« Tillbaka

Suosittu Work in Lapland -rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen syyskuussa!

Verkossa järjestettävä Work in Lapland -rekrytointitapahtuma kokoaa jälleen syyskuussa Pohjois-Suomen työnantajat ja matkailualan työnhakijat eri puolilta Eurooppaa!

Päivä toteutetaan konseptilla, jossa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat online-verkkotapahtumassa, johon voi osallistua mistä päin Eurooppaa tahansa. Tapahtuma tukee myös Suomen sisäistä osaavien ammattilaisten, kansainvälisten opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden liikkuvuutta.

Kolmatta kertaa järjestettävä, huippusuosittu verkkorekrytointitapahtuma järjestetään tiistaina 3.9.2019 osoitteessa: www.europeanjobdays.eu/en/events/work-lapland Osallistuminen on kaikille maksutonta, helppoa ja ennen kaikkea tehokasta! Tutustu siis tapahtumaan ja rekisteröidy työnantajana tai työnhakijana. Rekisteröitymisen voit tehdä sivustolla jo tänään! Samoilla tunnuksilla seuraat ohjelmaa ja mahdollistat chat-keskustelut tapahtumapäivän aikana.

Työnhakijat saavat tapahtuman kautta tietoa alan yrityksistä ja niiden tarjoamista työmahdollisuuksista sekä asumisesta ja työnteosta Lapissa. Tapahtumapäivänä pääset keskustelemaan yritysten edustajien kanssa ja voit saman tien järjestää itsellesi myös työpaikkahaastattelun!

Rekisteröitymällä tapahtumaan yritys saa kansainvälistä näkyvyyttä yli 30 maassa ennen tapahtumaa, sen aikana ja myös sen jälkeen. Hakemuksia yrityksen avoimiin työpaikkoihin voi tulla alustan kautta koko hakuajan, ei pelkästään tapahtumapäivänä. Viime vuonna tapahtuma tavoitti kymmeniä yrityksiä, joissa avoinna oli lähes 500 eri työtehtävää. Työnhakijoita tapahtumaan osallistui noin 1700 yli 30 eri maasta ja työhakemuksia yritykset saivat reilut 3000! Tapahtumaan odotetaan jälleen kymmeniä työnantajia ja satoja avoimia matkailualan työpaikkoja!

Myös kunnat, kehittämisyhtiöt ja matkailuyhdistykset voivat osallistua tapahtumaan virtuaalisen infopisteen kautta tuoden esiin tietoa mm. omasta toiminta-alueestaan sekä sen tarjoamista työ- ja asuinmahdollisuuksista sekä eri vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

Tämänvuotisessa verkkotapahtumassa on jo nyt rekisteröityneenä useita satoja työnhakijoita ja luku kasvaa koko ajan! Työnantaja, rekisteröidy ja avaa työpaikkailmoituksesi jo tänään ja löydät yritykseesi osaavia työntekijöitä hyvissä ajoin ennen talvisesongin alkua!

Lue lisää tapahtumasta ja siihen osallistumisesta.

Lisätietoja:
www.europeanjobdays.eu

www.lapland.fi/fi/asuminen

www.lapland.fi/fi/asuminen/tyo

www.toihinlappiin.fi


E-
tjänster