menu
Stäng
Stäng
Hoppa till innehåll

Kaakkois-Suomen TE-toimisto

Kaakkois-Suomen TE-toimisto tarjoaa TE-palveluja työnhakijoille, työnantajille, yrityksille ja yhteistyökumppaneille Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunnissa. TE-toimiston toimipaikat sijaitsevat Imatralla, Haminassa, Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

Näin asioit kanssamme koronavirusepidemian aikana

Käytä asiointiin ensisijaisesti sähköistä Oma asiointi -palveluamme. Voit hoitaa suurimman osan asioinnista henkilöasiakkaan verkkopalvelussa sekä yritysten ja työnantajien verkkopalvelussa. Ruuhkautumisen välittämiseksi, soitathan TE-puhelinpalveluihin vain kiireellisissä tilanteissa. Puhelinpalvelut palvelevat arkisin klo 9.00-16.15. Tällä hetkellä asiakaspalvelu on avoinna Kouvolan ja Lappeenrannan toimipaikoissa. 14.4. alkaen Lappeenrannan asiakaspalvelun aukioloaikaa lyhennetään klo 9-12. Päivitämme ajankohtaista -osiossa jatkuvasti ohjeita asiointiin kanssamme:

>> Ohjeet henkilöasiakkaille
>> Ohjeet yritysasiakkaille

Olemme myös somessa:

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Katso asiointiohjeetTutustu Kaakkois-Suomen työllisyystilanteeseen ja työmarkkinoihinYhteystiedotPaikalliset palvelutKaakkois-Suomen haussa olevat koulutukset

Uppdaterad 7.4.2020

Uutiset

« Tillbaka

Koronaepidemian vaikutukset Kaakkois-Suomen TE-toimiston asiakaspalveluun

 1. Pyydämme asiakkaitamme asioimaan ensisijaisesti Oma asiointi –palvelussa verkon kautta tai puhelimitse. Mikäli tarvitsemme sinulta lisätietoja, soitamme sinulle 0295 042 -alkuisesta numerosta.
   
 2. Toimipaikkojen asiakaspalvelutilat ovat avoinna vain:
  • Asiakirjojen tai yhteydenottopyynnön jättämistä varten.
  • Työnhakijaksi ilmoittautumista varten vain niille henkilöille, jotka eivät pysty ilmoittautumaan verkon kautta.

   Huomioithan myös henkilömäärärajoitukset ja turvavälit asiakaspalvelutiloissa. Jos olet kipeä, noudatathan THL:n ohjeita ja jää kotiin.
 3. Kaikki asiakastapaamiset tapahtuvat toistaiseksi puhelimitse tai videopuheluina.
   
 4. TE-toimisto on peruuttanut kaikki kasvokkain järjestettävät tapahtumat toistaiseksi.
   
 5. Meneillään olevat valmennukset ja koulutukset järjestetään toistaiseksi etäopetuksena. Palveluntuottaja on sinuun yhteydessä verkkototeutuksesta. Uusia koulutuksia ja valmennuksia aloitetaan niiden osalta, joita voidaan toteuttaa etäohjauksena.
   
 6. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella ja jättämällä sen asiointipostilaatikkoon. Työnhakijaksi ilmoittautuminen onnistuu myös päivämääräleimatulla lomakkeella. Palauta lomake asiointipostilaatikkoon tai postitse kahden viikon kuluessa.

Noudatamme asiakaspalvelussamme THL:n ja AVI:n ohjeita. Seuraathan aktiivisesti viranomaisten tiedotteita koronaviruksesta. Toimiessasi TE-toimiston ja terveydenhuoltoviranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti, työttömyysturvaoikeutesi säilyy ennallaan. Lue tarkemmat ohjeet TE-palveluiden sivuilta: TE-palvelut koronatilanteessa henkilösasiakkaille

Omaan asiointiisi liittyen suosittelemme tarkistamaan ensimmäiseksi, onko kysymykseesi jo vastaus sähköisessä Oma asiointi -palvelussa. Se on käytössäsi verkossa 24/7.

Ilmoittautuminen työnhakijaksi oma asiointi -palvelussa (YouTube)

How to register as a jobseeker with the TE-office (YouTube)

Ohje lomautettavalle työntekijälle

Opasvideo työntekijän lomautuksesta on julkaistu TE-palvelujen YouTube-kanavalla. Videolla esitellään sekä toimintaohjeita ja palveluita lomautettavan työntekijän näkökulmasta. Lisäksi videolla on huomioitu koronavirusepidemian määräaikaiset vaikutukset.

Ohjeita lomauttettavalle työntekijälle (YouTube)

Ohjevideo sekä tärkeää tietoa liittyen lomautukseen löydät myös sivultamme: Jos sinut lomautetaan

Toimipaikkatilanne

Kouvolan toimipaikassa asiakaspalvelu jatkuu normaalisti arkisin klo 9.00-16.00. Lappeenrannan asiakaspalvelun aukioloaikaa on lyhennetty klo 9-12. Kotkan ja Imatran asiakaspalvelutilat ovat suljettuina 31.5. asti. Asiakirjoja, kuten yhteydenottopyyntö- ja työnhakijaksi ilmoittautumislomakkeita voi edelleen jättää asiointipostilaatikoihin. Haminassa Kelan yhteispalvelupiste on myös kiinni 31.8.2020 asti. Haminassa voit jättää asiakirjat Haminan Kelan asiointipostilaatikkoon. Aulatilojemme asiakaspalvelupäätteet on suljettu.

Otathan huomioon yhteydenottopyynnöissä: Tällä hetkellä hoidamme ensisijaisesti työnhaun aloitukseen ja työttömyysturvaan liittyviä tehtäviä. Muihin yhteydenottopyyntöihin vastaamisessa voi olla viivettä.

Ohjaamot

Haminan, Kotkan, Kouvolan, Imatran ja Lappeenrannan Ohjaamoiden palvelupisteet ovat suljettu, mutta asiantuntijat päivystävät etänä. Katso oman Ohjaamosi yhteystiedot Ohjaamot.fi -sivuilta. Seuraa myös Ohjaamoiden sosiaalisen median kanavia.

Tilannetta seurataan jatkuvasti ja päivitämme tähän uutiseen uusimmat tilannetiedot.
Päivitetty 13.5.2020 klo 16.26.

Oma asiointi -palvelu
TE-puhelinpalvelu
TE-palvelut koronatilanteessa usein kysytyt kysymykset
TE-palvelut usein kysytyt kysymykset aihealueittain
Usein kysyttyä koronatilanteesta - Työttömyys (KELA)
Työttömyysturva koronatilanteessa (KELA)

 

 


Mer aktuellt

E-
tjänster

EVENEMANGSKALENDER

Uravalmennus, jatkuva haku

JUN 01 2020
må 01.06.2020
kl. 09:00
Kotka, Kouvola

Uravalmennus, jatkuva haku

JUN 01 2020
må 01.06.2020
kl. 09:00
Imatra, Lappeenranta

Yrittäjyyden kartoitus - Minustako yrittäjä, jatkuva haku

JUN 01 2020
må 01.06.2020
kl. 09:00
Kotka, Kouvola

Yrittäjyyden kartoitus - Minustako yrittäjä, jatkuva haku

JUN 01 2020
må 01.06.2020
kl. 09:00
Imatra, Lappeenranta

Työhönvalmennus, jatkuva haku

JUN 01 2020
må 01.06.2020
kl. 09:00
Imatra, Lappeenranta, Kouvola, Kotka, Hamina

Mer evenemang

Skriv ut