Kalender

Työnantajatreffit - PolarPro

Starttid:
14.11.2019 13:00
Sluttid:
14.11.2019 15:00
Platsen:
Vantaa
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Tervetuloa PolarPron työnantajatreffeille ja työhaastatteluun Tikkurilaan 14.11.2019 klo 13.00. Tämä Ohjaamo Vantaan tapahtuma järjestetään osoitteessa Lummetie 2B, 01300 Vantaa. Sisäänkäynti Kirjastopuiston puolelta.

Katso tästä tapahtuman tiedot esitteenä.

Tapahtumassa yritys kertoo nopeasti oleellisimmat tiedot tarjolla olevista työpaikoista ja sen jälkeen osallistujat pääsevät työhaastatteluun. Ilmoittaudu tapahtumaan etukäteen osoitteessa http://bit.ly/polarpro2019

PolarPro etsii työntekijöitä seuraaviin työtehtäviin: kuorma-autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, varastotyöntekijä ja metallityöntekijä. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti vakituisia ja kokopäiväisiä. Kaikilta työntekijöiltä vaaditaan suomenkielentaitoa.

Avoimia kuljetusalan työpaikkoja on esimerkiksi elintarvike-, kappaletavara- ja kuluttajajakeluun, jäteautonkuljettaksi, vaihtolava- ja hiab ajoon sekä erilaisten
maanrakennuskoneiden ja kaivureiden kuljettajaksi.

Sisälogistiikan puolella avoimia työpaikkoja on erilaisten trukkien (työntömasto ja vastapainotrukkien) kuljettajille sekä varastotyöntekijöille vastaanottoon, keräilyyn ja lähettämöön.

Ilmoittautuminen:
http://bit.ly/polarpro2019

Tervetuloa!