Kalender

Verkkoluento: Koulutuksesta työhön - työvoima- ja rekrytointikoulutukset tutuiksi

Starttid:
21.8.2020 09:00
Sluttid:
21.8.2020 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Koulutuksesta työhön -verkkoluento on tarkoitettu kaikille rekrytointi- ja työvoimakoulutuksista kiinnostuneille. Sen kautta saat tietoa, mitä rekrytointi- ja työvoimakoulutukset ovat ja miten ne auttavat sinua työllistymisessäsi. Luennolla käymme läpi ajankohtaiset haussa olevat TE-palveluiden koulutukset.

Sisältö

  • Perustietoa työvoima- ja rekrytointikoulutuksista
  • Koulutus väylänä työllistymiseen
  • Ajankohtaiset haussa olevat koulutukset

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Verkkoluentoa voit seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.