Kalender

« Tillbaka

Nuorille töitä Pirkanmaa - Kesätyöt kutsuvat

Starttid:
2.6.2020 11:00
Sluttid:
2.6.2020 13:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Nuorille töitä Pirkanmaa - Kesätyöt kutsuvat -verkkoluento on tarkoitettu erityisesti kesä- ja kausityönhausta kiinnostuneille nuorille työnhakijoille. Osallistumalla luennolle kuulet ajankohtaisia, hyödyllisiä vinkkejä ja saat tietoa työnhausta sekä työpaikkojen etsimisestä. Osallistumalla saat hyvät eväät kesätyönhakuun, sillä verkkoluennolla vierailee myös työnantajia. 

Posti on yksi Suomen suurimmista kesätyön tarjoajista ja luennolle osallistumalla kuulet johtavan posti- ja logistiikka-alan palveluyrityksen avoimista sesonkipaikoista. Luennolla kuulet myös Pirkanmaan Osuuskaupan työpaikoista etenkin tulevaa syksyä ajatellen. Osuuskaupan tehtävissä työskennellään esimerkiksi myyjinä, liikennemyymälätyöntekijöinä, parturi-kampaajina, floristeina, tarjoilijoina, kokkeina sekä kahvila- ja ravintolatyöntekijöinä.  

Sisältö 

  • Mistä työpaikkojen etsimisen voi aloittaa? 
  • Millainen on hyvä CV ja hakemus? 
  • Miten työnantajaan kannattaa ottaa yhteyttä? 
  • Minkälaisia ominaisuuksia työnantajat arvostavat työntekijöissään? 

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Luennolle ilmoittautuminen

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissä. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, erityisesti alle 30-vuotiaille nuorille.