<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Rekrytointitilaisuus: LevelUp Oy (webinaari)

Starttid:
21.2.2020 10:00
Sluttid:
21.2.2020 11:00
Platsen:
Verkko / webinaari
Typ:
Rekryevenemang, Arbetsgivarevenemang, Webinaari
Region:
Pohjois-Pohjanmaa
Beskrivning:

LevelUp Oy etsii nyt palvelukseensa 17 asiakaskontaktoijaa ja kolmea asiakaskontaktoinnin tiiminvetäjää. Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja LevelUp Oy järjestävät 21.2. klo 10 yhteistyössä webinaarin LevelUp Oy:stä ja yrityksen tarjoamista työmahdollisuuksista. Webinaari on avoin kaikille yrityksestä ja sen työpaikoista kiinnostuneille. Tervetuloa kuulolle!

Aika: pe 21.2. klo 10-11 (kesto noin 1h)
Paikka: https://pohjois-pohjanmaa.adobeconnect.com/rekry/

Level Up Oy on myynti- ja markkinointitoimisto, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Ylivieskassa. LevelUp tarjoaa mahdollisuuden myös etätyöhön, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä työn tekemisen kannalta. Tällä hetkellä yrityksessä on noin kolmekymmentä työntekijää ja kasvun myötä keväällä 2020 työntekijöitä tulee olemaan noin viisikymmentä. Tiimistä löytyy digituotannon, sisällöntuotannon, digimarkkinoinnin, asiakaskontaktoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia.

Asiakaskontaktoijan tehtävässä sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan yritys kouluttaa sinut tehtävään ja auttaa sinua kehittymään työssäsi. LevelUp Oy tarjoaa asiakaskontaktoijille:
1. Kiinteän tuntipalkan + yrityksen palkitsemisjärjestelmän
2. Työtä voit tehdä mistä vain: joko etänä kotoasi tai halutessasi toimistolla Oulussa, Ylivieskassa tai Helsingissä
3. Töitä on tarjolla niin paljon kuin sinä haluat: voit hakea työtä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena
4. Joustava työaika arkisin 8-20 välillä sekä halutessasi mahdollisuus työskennellä lauantaisin klo 9-17 välillä

Tiiminvetäjäksi haetaan henkilöitä, jotka ovat motivoituneet osallistumaan käytännön myyntityöhön ja joiden asiakaskontaktoinnin osaaminen näkyy aiemmasta työkokemuksesta ja saavutuksista. Sinulla voi olla aiempaa kokemusta tiiminvetäjän tehtävistä, mutta tätäkin tärkeämpää on asenne, tavoitteellisuus ja aktiivisuus. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka.

Lisätietoja työpaikoista ja hakuohjeet:
Asiakaskontaktoija

Asiakaskontaktoinnin tiiminvetäjä

Lisätietoja webinaariin osallistumisesta:
Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Käytä kirjautuessasi vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Adobe Connect saattaa pyytää sinua asentamaan lisäohjelman.