Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Keski-ikäisen osaajan työmarkkinat 

Starttid:
5.3.2020 09:00
Sluttid:
5.3.2020 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Kuinka hyödynnän keski-ikään mennessä kertynyttä tietotaitoani ja sovellan sitä uuden työuran haussa? Tule mukaan verkkoluennolle, joka auttaa sinua vahvuuksiesi ja osaamisesi hahmottamisessa.

Luennon aikana käymme läpi työnhaun prosessia ja annamme vinkkejä työnhakuun ja sen asiakirjojen sisältöihin viisikymppisen työnhakijan osaamista ja tarpeita heijastellen. 

Sisältö 

  • Omien vahvuuksien ja osaamisen hahmottaminen
  • Osaamisen mahdolliset kehittämiskohteet 
  • Piilotyöpaikat ja työnhaun vinkit
  • Työnhaun asiakirjojen sisältö ja kilpailussa erottuminen

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle 

Voit seurata lähetystä useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Luennon aikana voit osallistua myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!