Kalender

« Tillbaka

Rekrytreffit: WorkPower rekrytoi rakennusalan työntekijöitä

Starttid:
12.8.2020 13:00
Sluttid:
12.8.2020 15:00
Platsen:
Vantaa
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: 12.8. kello 13.00 - 15.00
Paikka: Valmennustalo Luxi, Lummetie 2, 01300 Vantaa

WorkPower rekrytoi rakennusalan työntekijöitä 12.8 kello 13.00.

Rekrytointitapahtuman aikana kuulet tarkemmin avoimista työpaikoista ja pääset lyhyeen työhaastatteluun!

Kaikilta hakijoilta odotetaan täysi-ikäisyyttä, suullista suomenkielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työturvallisuuskortin voi myös suorittaa (omakustanteisesti) ennen työn aloitusta. Kaikki työmaat eivät sijaitse julkisten yhteyksien varrella eli oman auton käyttömahdollisuudesta on etua. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan ja laadukkaat työvarusteet.

Haussa on:

Rakennusaputyöntekijöitä
Etsimme useita reippaita, ahkeria ja hyväkuntoisia rakennusapulaisia työmaille. Työ pitää sisällään muun muassa siivousta, raivausta, kantotöitä ja avustavia purkutöitä. Aikaisempi kokemus rakennusalalta on plussaa, mutta tärkeintä on tomera ja motivoitunut työote sekä luotettavuus. Työaika rakennustyömailla on pääsääntöisesti arkisin kello 7 - 15.30.

Rakennusmiehiä tai -naisia
Etsimme työmaille ahkeria ja ammattitaitoisia rakennusmiehiä ja -naisia. Edellytämme aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta tärkeintä on käytännön työkokemus alalta. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Etsimme omatoimisia rakennusalan ammattilaisia, joille hyvä työnjälki on kunnia-asia.

Purkutyöntekijöitä ja piikkaajia
Etsimme työmaillemme purkutyöntekijöitä, joilla on kokemusta käsipurusta ja piikkauksesta. Työ on ajoittain hyvin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on välttämätöntä tehtävässä menestymisen kannalta.

HUOM!

Turvavälien varmistamiseksi paikkoja on rajoitetusti! Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen:
https://tinyurl.com/WorkPower-Rekrytreffit

Ethän tule paikalle sairaana!

Lisätiedot: maija.komonen@vantaa.fi, puh. 0401916695