Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Työnhausta usein kysyttyjä kysymyksiä

Starttid:
7.8.2020 09:00
Sluttid:
7.8.2020 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Kun käynnistät työnhakusi eli aloitat asiakkuutesi TE-palveluissa, mieleesi saattaa nousta useita kysymyksiä aiheista, joihin kaipaat lisätietoa tai neuvoja. Mieltä askarruttaviin kysymyksiin voi kuulua esimerkiksi:

  • Miten saan lausunnon työttömyysetuutta varten? 
  • Miten jätän yhteydenottopyynnön TE-toimistolle? 
  • Miten asioin poikkeustilanteessa? 
  • Miksi minun pitää asioida sähköisesti? 
  • Voinko opiskella työttömänä?  
  • Miten asioin TE-toimiston kanssa lomautettuna?  

Osallistumalla verkkoluennolle saat vastauksia yleisimpiin työnhakuun liittyviin kysymyksiisi työnhaun ohjaajalta. Voit esittää kysymyksiäsi chatin puolella. Huomaathan, että työnhaun ohjaajat eivät voi ottaa kantaa henkilökohtaisiin asiakastilanteisiin. Työnhaun ohjaajilla ei ole oikeuksia asiakastietoihin eivätkä he tee työvoimapoliittisia lausuntoja.

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisesta linkistä ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Luennolle ilmoittautuminen

Lähetystä voit seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa . Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Siinä käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta, eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Tervetuloa luennolle!