Kalender

Verkkoluento maahan muuttaneille: Menesty työhaastattelussa

Starttid:
21.8.2020 13:00
Sluttid:
21.8.2020 15:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Tämän selkosuomeksi pidettävän verkkoluennon tavoitteena on harjoitella ja valmistautua tuleviin työhaastattelutilanteisiin. Osallistumalla luennolle tutustut työhaastatteluun Suomessa ja siihen, miten voit valmistautua haastattelutilanteeseen. Luennolta saat neuvoja ja vinkkejä, miten tunnistat omia vahvuuksiasi, ammatillista osaamistasi ja miten voit kertoa niistä työhaastattelussa suomeksi.

Verkkoluennolla käydään läpi, millainen on tavanomainen työhaastattelutilanne Suomessa ja millaisia kysymyksiä haastattelussa voi ja saa kysyä. Opit myös, miten voit antaa parhaan mahdollisen ensivaikutelman itsestäsi ja miten jännittämiseen kannattaa suhtautua. Luennolle kannattaa osallistua myös, jos haluat harjoitella opiskelijavalintaan liittyvään haastatteluun.

Sisältö

  • Miten voin kertoa osaamisestani ja vahvuuksistani työhaastattelussa?
  • Miten annan hyvän ensivaikutelman?
  • Millainen on tavallinen työhaastattelutilanne Suomessa?
  • Millaisia eri haastattelumuotoja Suomessa käytetään?
  • Miten voin käsitellä haastattelujännitystä?
  • Mitkä ovat tyypillisimmät työhaastattelukysymykset?
  • Miten valmistaudun vaikeisiin kysymyksiin?

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Verkkoluentoa voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!