<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

RekryKoulutusinfo: Kalanvalmistuksen osaajaksi Kalaneuvokselle

Starttid:
17.12.2019 12:00
Sluttid:
17.12.2019 13:30
Platsen:
Sastamala
Typ:
Utbildningsinfo
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Kalaneuvos on Suomen suurin kala-alan toimija ja edelläkävijä kalanjalostuksen, kalan tukkukaupan, maahantuonnin ja -viennin sekä kalankasvatuksen aloilla. Yrityksen toiminnan kasvaessa koulutamme yhteistyössä 8-10 motivoitunutta opiskelijaa kalanvalmistuksen osaajiksi Sastamalan yksikön monipuolisiin tehtäviin. 

Koulutuksen tavoitteena on, että sen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Kalaneuvokselle. Koulutuksessa perehdyt alan työtehtäviin, joihin kuuluu erilaisia elintarviketuotannon tehtäviä, kuten kalojen valmistelua, linjastolla työskentelyä ja pakkauskoneiden käyttöä. Työhön kuuluu myös tuotteiden ja laatikoiden nostelua ja siirtelyä. Tehdaslaajennuksen myötä myös erikoisosaamista vaativat tehtävät lisääntyvät. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Tavoitteena on kouluttaa henkilöitä, joilla on tulevaisuudessa valmius työskennellä hyvin monenlaisissa kalavalmisteiden valmistukseen liittyvissä tehtävissä, joita Kalaneuvoksella on tarjolla.

Koulutus toteutetaan ajalla 27.1.-29.4.2020. Sen pituus on yhteensä 66 päivää, josta työssäoppimista on 42 päivää. Koulutus toteutetaan yksilöllisen opetuksen periaatteita noudattaen Sastamalassa, mahdollisimman aidossa ja työelämää vastaavassa oppimisympäristössä käytännön työtehtäviä tehden.

Osallistu koulutuksen infotilaisuuteen Kalaneuvoksen tiloissa 17.12. klo 12 alkaen. Saat lisätietoja työnantajasta, koulutuksen sisällöstä ja sen aikaisesta toimeentulosta.

Paikka: Kalaneuvos Oy, Hukkasentie 25, Sastamala.

Lue lisätiedot koulutushakuilmoituksesta ja jätä hyvä hakemus