<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Rekrytointitilaisuus: Sanoma Media

Starttid:
13.3.2020 13:00
Sluttid:
13.3.2020 14:00
Platsen:
Oulu
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Pohjois-Pohjanmaa
Beskrivning:

Sanoman myyntitoimisto Oulussa hakee myyntineuvottelijoita. Tuotteinasi ovat tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset sekä Aku Ankka. Myyt tuotteita Sanoman pitkäaikaisille asiakkaille. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja monipuolista valmennusta työssä. Käytössäsi on laadukkaat työvälineet. Työ tarjoaa mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa mediaympäristössä.

Voit valita itse työaikasi: maanantaista perjantaihin klo 9-15.30 tai kolmena iltana viikossa maanantaista keskiviikkoon klo 16.30-20.30. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai uran vaihtoa suunnitteleville sekä lisätienestejä haluaville. Sanoma tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Käytössäsi on myös henkilöstöedut, kuten hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Sanoma Media Finlandin kanssa infotilaisuuden, jossa kerrotaan yrityksestä ja työpaikoista.

Aika: pe 13.3. klo 13
Paikka: TE-toimiston Oulun asiointipaikka (Torikatu 34-40)

 

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

Tutustu Sanoman teleduuniin osoitteessa www.sanoma.fi/teleduuni