Kalender

RekryKoulutuksella puhtausalan ammattilaiseksi Ylä-Savoon

Starttid:
11.8.2020 11:00
Sluttid:
11.8.2020 11:30
Platsen:
MessiLive.fi Online-lähetys
Region:
Norra Savolax
Beskrivning:

OHJELMASISÄLTÖ: 

Tämän puhtauspalvelualan työvoimakoulutuksen tavoitteena on löytää laitoshuoltajan työtehtäviin osaavia ja oppimaan motivoituneita tekijöitä. Hyväksytysti koulutuksen suorittaneet työllistyvät oppisopimuksella Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän palvelukseen.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille puhtauspalvelualalla toimiville tai alasta kiinnostuneille henkilöille. Hakijalla tulee olla kiinnostus puhtauden ja hygienian parissa työskentelyyn tiimissä sekä valmiutta kehittää omaa ammatillista identiteettiään haasteellisissa työtehtävissä sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä.

Koulutus toteutetaan Ylä-Savon alueella aikavälillä 28.9.2020-25.3.2021. Koulutus sisältää niin teoriaopetusta kuin työssäoppimista. Lisätietoja koulutuksesta löydät osoitteesta: bit.ly/3ggZ9GJ

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin netissä osoitteessa messilive.fi, MessiLive.fi Youtube-kanavalla tai MessiLive.fi Facebook-sivuilla. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.