Kalender

Verkkoluento maahan muuttaneille: Näin teet työhakemuksen

Starttid:
14.8.2020 13:00
Sluttid:
14.8.2020 15:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Näin teet työhakemuksen -verkkoluennolla käymme läpi, millainen on hyvä työhakemus. Selkosuomeksi pidettävälle verkkoluennolle osallistumalla opit käytännöllisten esimerkkien kautta sen, mitä hakemukseen kannattaa kirjoittaa. Verkkoluennolta saat neuvoja ja vinkkejä, miten työpaikkailmoitusta kannattaa lukea ja miten työpaikka ilmoitukseen tulee vastata. Käymme läpi työpaikkailmoituksen tyypillistä sanastoa ja ymmärrät esimerkiksi sen, mitä tarkoitetaan kokoaikaisella, osa-aikaisella ja vakituisella työsuhteella. Luennon aikana voit aloittaa kirjoittamaan omaa työhakemustasi ja tehdä muistiinpanoja työhakemuksen kirjoittamisen avuksi.

Sisältö 

  • Millainen on hyvä suomenkielinen työhakemus
  • Miten työpaikkailmoituksia luetaan ja miten niihin vastataan hyvällä suomen kielellä

Jos sinulla on jo olemassa työhakemus, voit ottaa sen esille verkkoluennon ajaksi. Voit ottaa esille myös ansioluettelosi eli CV:n.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Verkkolähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!