Kalender

« Tillbaka

Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma verkossa

Starttid:
25.8.2020 12:30
Sluttid:
26.8.2020 15:00
Typ:
Mässor, Övriga, Rekryevenemang, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:

Sotetreffien logo. Sydän, jonka sisällä sydämen rytmiä kuvastava viiva ja TE-palveluiden logo.Sotetreffit on verkossa toteutettava rekrytointitapahtuma, johon voivat osallistua maksutta kaikki Pirkanmaan sosiaali- ja terveysalan työstä kiinnostuneet ympäri Suomen. Verkkotapahtuma järjestetään tiistaina ja keskiviikkona 25.-26.8.2020 klo 12.30-15.00.

Tapahtumasta saat lisätietoja avoimista työpaikoista ja niiden hakemisesta, rekrytointitarpeesta ja itse työnantajista suoraan sote-alan edustajilta. Mukana työnantajat Attendo, Tammenlehväkeskus, Mesimarjasi, Sarastia Rekry, Koskihoiva, Sotainvalidien Veljesliiton Pirkka-Hämeen piiri ja Tampereen yliopistollinen sairaala Tays. Voit osallistua lähetyksissä keskusteluun chatin kautta!

Sotetreffien ohjelma ja lähetyksiin ilmoittautuminen

Tutustu ohjelmaan, ilmoittaudu mukaan lähetyksiin ja pääset tutustumaan Pirkanmaan sote-alan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Ilmoittauduthan oheisen aikataulun ja ilmoittautumislinkkien kautta sinua kiinnostaviin lähetyksiin. Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi. Huomioithan, että verkkolähetys aukeaa vasta tapahtuman alkaessa.

Lähetykseen ilmoittautuminen

Lähetykseen ilmoittautuminen

Lähetykseen ilmoittautuminen

Lähetykseen ilmoittautuminen

Verkkotapahtuman lähetyksiin voit osallistua useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Lähetyksissä käytettyä materiaalia ei jaeta osallistujille. Sotetreffit verkkotapahtuma on tarkoitettu kaikille Pirkanmaan sosiaali- ja terveysalan työstä kiinnostuneille työnhakijoille.

Lisätietoja lähetykseen osallistuvien työnantajien rekrytoinneista voit lukea Facebook-tapahtuman keskustelusta.