<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Miitti: Jari-Pekka Hankasalmi liikenneasema

Starttid:
2.3.2020 14:30
Sluttid:
2.3.2020 15:30
Platsen:
Hankasalmi
Typ:
Övriga, Rekryevenemang
Region:
Mellersta Finland
Beskrivning:

Tule tapaamaan työnantajaa Miitti –rekrytointitilaisuuteen maanantaina 2.3. Jari-Pekkaan. Jari-Pekassa etsitään tällä hetkellä uusia tekijöitä kahviotyöhön sekä keittiön puolelle.

Jari-Pekka Hankasalmi on valtatie 9 varrella sijaitseva täyden palvelun liikenneasema. Liikenneasemalla on tarjolla kahvio- ja ravintolapalvelut, sisustus- ja ruokakauppa sekä perinteiset huoltoasemapalvelut. Liikenneasema on auki vuorokauden ympäri ja asiakkaita palvellaan positiivisella asenteella.

Jari-Pekkaan etsitään nyt useampaa henkilöä kahviotyöhön sekä keittiön puolelle kokin työtehtäviin. Kahviotyön tehtäviin sisältyy monipuolisesti kahvilan, Hesburgerin, Subwayn sekä muut huoltoaseman työtehtävät. Sinulta ei siis vaadita työkokemusta tai koulutusta vaan positiivinen asenne ja motivaatio työntekemiseen riittää, sillä valitut henkilöt tullaan perehdyttämään kaikkiin työtehtäviin. Lähtökohtaisesti työ on 3-vuorotyötä.

Miitti –rekrytointilaisuus järjestetään Hankasalmen Jari-Pekan liikenneaseman kabinetissa (osoite: Pieksämäentie 15, 41520 Hankasalmi) maanantaina 2.3. klo 14.30. Miitissä työnantaja esittäytyy ja kertoo avoimista työmahdollisuuksista. Paikan päällä on myös Jari-Pekan henkilöstöä kertomassa työnteosta liikenneasemalla. Esittelyn jälkeen kaikki Miittiin osallistujat pikahaastatellaan. Nyt sinulla on siis loistava mahdollisuus päästä tutustumaan avoimiin työtehtäviin ja esittäytymään työnantajalle henkilökohtaisesti!

Ei etukäteisilmoittautumista.

Lämpimästi tervetuloa!  

Tutustu lisää jo etukäteen: www.jari-pekka.fi/hankasalmi