Kalender

« Tillbaka

Työnantajatreffit: Airpro

Starttid:
17.1.2019 13:00
Sluttid:
17.1.2019 15:00
Platsen:
Helsinki
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Etsitkö vakituista työtä turvallisuusalalta? Viihdytkö monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä? Tule Työnantajatreffeille Ohjaamo Helsinkiin 17.1. klo 13.00 ja pääset suoraan haastatteluun turvatarkastajan työhön lentokentälle!

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Tilaisuus on suunnattu 18-30-vuotiaille.

Turvatarkastajan työssä palvelet matkustajia luoden miellyttävän asiakaskokemuksen. Työssäsi turvaat lentokentän ja matkustajien turvallisuuden noudattaen tarkkoja säännöksiä. Olet tärkeä osa lentokentän palveluketjua ja kohtaat tuhansia matkustajia työvuorosi aikana. Rekrytointi tehdään yhteistyössä Personalhusetin kanssa, mutta työllistyt suoraan Airprolle.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Emme vaadi osaamista turvallisuusalalta, sillä tärkeintä tässä tehtävässä on kiinnostus ja motivaatio. Olet valmis työskentelemään erilaisten työvuorojen puitteissa, sillä työtä tehdään epäsäännöllisinä aikoina ympäri vuorokauden. Sinulla tulee olla virheetön värinäkö sekä hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto. Lisäksi olet täysi-ikäinen ja sinulla on nuhteeton tausta.

Toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä ja sopeutuvaisuutta, sillä työ on ajoittain hektistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityötaitoinen, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Hyviä vuorovaikutustaitoja tarvitaan niin kollegoiden kuin matkustajien kanssa. Toivomme, että sinulla on hyvä kielitaito ja haluat työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä.

Sinulle tarjotaan monipuolinen ja vakituinen työtehtävä. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2019. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, ja sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä lentokentän eri tehtävissä. Turvatarkastajana sinulla on tärkeä rooli siviili-ilmailun turvaamisessa.

Ilmoittaudu mukaan, Arja Kukkonen, p. 040 6555 403, arja.h.kukkonen@hel.fi !

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 17.1. kello 13-16

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!

OHJAAMO HELSINKI, FREDIRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA-PE KLO 12-17!