Kalender

« Tillbaka

Barona Rakennus Oy rekrytoi rakennusalalle

Starttid:
13.8.2020 13:00
Sluttid:
13.8.2020 14:00
Platsen:
Verkossa
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: 13.8. kello 13.00
Paikka: verkossa

Järjestämme online-tapahtuman, johon pääset osallistumaan torstaina 13.8 kello 14.00.

Osallistu tapahtumaan tästä.

Saman linkin löydät ”Työllisyyden Palvelutori” -nettisivulta välilehdeltä ”Tapahtumat Helsinki”

Tässä online-rekrytointilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävistä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse Baronalle ja Barona soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut seuraavana päivänä eli 14.8.

Rakennusapulainen: Vaihtelevat työtehtävät sopivat positiiviselle, ennakkoluulottomalle ja fyysistä työtä pelkäämättömälle. Työ voi sisältää esimerkiksi raivausta, roudausta, suojausta, haalausta, siivousta, ammattimiesten apukäsinä olemista ja muita rakennustyömaan avustavia töitä. Kokemus rakennusalalta ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Asenne ratkaisee! Tehtävä edellyttää työturvallisuuskorttia, mutta tarvittaessa autamme sen hankkimisessa. Palkka määräytyy kokemuksen ja rakennusalan TES:n mukaisesti.

Rakennussiivooja: Työtehtäviin kuuluu rakennustyömaan siistimistä pölystä, liasta, jätteistä ja ylijäämämateriaaleista. Työt pitävät sisällään imurointia, tavaran raivaamista sekä muita yleisiä avustavia rakennustöitä. Aiempi kokemus rakennussiivouksesta ei ole välttämätöntä, mutta se on kuitenkin eduksi. Hyvä asenne sekä motivaatio ovat tärkeitä. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa voimme auttaa. Eduksi luemme suomen kielen taidon ja mahdollisuuden oman auton käyttöön. Menestyt varmasti tässä työtehtävässä, kun olet oma-aloitteinen ja työhön tarttuva. Palkka määräytyy kokemuksen ja rakennusalan TES:n mukaisesti.

Rakennustyöntekijä: Työtehtäviin kuuluvat kaikki yleiset rakennusmiehen tehtävät uudis- ja korjausrakentamiskohteissa niin toimitila- kuin asuinrakentamisen parissa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ohjeiden mukaan, osaat käyttää rakennustyökaluja ja ymmärrät rakentamista kokonaisvaltaisesti. Teet tarvittaessa myös siivous-, järjestely-, raivaustöitä. Työmaa, tehtävät ja työnkuva tarkentuvat taitojesi, kiinnostuksesi ja osaamisprofiilisi myötä. Toivomme sinulta kokemusta alalta, positiivista asennetta ja motivaatiota, alan koulutusta, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tarvittaessa autamme sen hankkimisessa) ja hyvää suomen kielen taitoa. Etua sinulle on oman auton käyttömahdollisuudesta, sillä työkohteet sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua. Palkka määräytyy kokemuksen ja rakennusalan TES:n mukaisesti.               

Mikäli sinulla on kysyttävää työpaikkailmoituksesta tai hausta, voit olla yhteydessä Helsingin kaupungin yrityskoordinaattori Maria Honkaseen puh. 040 6101696