Kalender

« Tillbaka

Työllisty tai opiskele hoiva-alan osaajaksi Etelä-Pohjanmaalla

Starttid:
25.8.2020 11:00
Sluttid:
25.8.2020 11:45
Platsen:
MessiLive.fi Online-lähetys
Region:
Södra Österbotten, Norra Savolax
Beskrivning:

OHJELMASISÄLTÖ: 

Hoitoalalla tarvitaan ammattitaitoisia työntekijöitä useissa Etelä-Pohjanmaan kaupungeissa ja kuntayhtymissä. Lisäksi tulevat muutokset hoitajamitoitukseen lisäävät entisestään työvoimatarpeita lähivuosina Etelä-Pohjanmaalla.

Osallistu Messilive-lähetykseen, niin saat lisätietoa Etelä-Pohjanmaan hoiva-alan työpaikoista ja alan koulutusmahdollisuuksista. Lähetyksessä on mukana työnantajia Kauhajoen, Alajärven, Alavuden ja Seinäjoen alueelta sekä toisen asteen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. 

TE-palvelut sivuilla on hoitoalan ammattilaisille runsaasti tarjolla avoimia työpaikkoja, joihin voit hakeutua suoraan. Hakemalla työvoimakoulutukseen sinulla on mahdollisuus opiskella lähihoitajaksi, hoiva-avustajaksi tai henkilökohtaiseksi avustajaksi. Jos olet ollut pidempään poissa alan työtehtävistä, työvoimakoulutuksena järjestetään myös hoitoalan kertauskoulutusta alalle paluun tueksi. 

Mukana lähetyksessä: Kuusiolinna Oy, Järvi-Pohjanmaan perusturva, Suupohjan LLKY, Kivipuro ry, SEDU ja Etelä-Pohjanmaan TE- toimisto. 

Seuraa MessiLive.fi -lähetystä www.MessiLive.fi, MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.