Kalender

Verkkoluento: Näin asioit kanssamme sähköisesti ja etänä

Starttid:
13.8.2020 09:00
Sluttid:
13.8.2020 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Oma asiointi –palvelu on työnhakijan ja työnantajan käytössä vuorokauden ympäri. Verkkoasiointi mahdollistaa TE-palveluiden asiakkuuden hoidon ja yhteydenotot ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkoluennolle osallistumalla opit käyttämään sähköistä asiointipalveluamme tehokkaasti ja ymmärrät paremmin sen käytettävyyttä.

Verkkoluento on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia käyttämään sähköisiä asiointiakanavia ja keskustelemaan asiakkuudestasi etäyhteysvälineitä käyttäen. Luennon aikana tutustut TE-palveluiden Oma asiointi –palvelun lisäksi myös Suomi.fi -verkkopalvelussa asiointiin. Osallistumisesi jälkeen ymmärrät, miksi sähköisen asiointipalveluita kannattaa käyttää ensisijaisena asiointivälineenä ja kuinka olet meihin yhteydessä etänä.

Sisältö

  • Miksi sähköinen asiointi kannattaa?
  • Mitä välineitä käytän TE-palveluiden asiakkaana?
  • Miten voin asioida etänä?

Otathan verkkopankkitunnuksesi esiin luennon ajaksi ja niin voit tarvittaessa kirjautua palveluihin suoraan luennon aikana. Kysymyksiäsi voit esittää chatin puolella.

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisesta linkistä ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Luennolle ilmoittautuminen

Verkkoluentoa voit seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Siinä käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta, eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Tervetuloa mukaan luennolle!