<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Rekrytilaisuus: Kairest Oy

Starttid:
21.3.2019 13:00
Sluttid:
21.3.2019 15:00
Platsen:
Oulu
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Pohjois-Pohjanmaa
Beskrivning:

Kairest Oy on henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin. Kairest auttaa rekrytoinneissa sekä välittää työntekijöitä erimittaisiin määräaikaisiin ja vakituisiin toimeksiantoihin useille eri toimialoille.

Yritys etsii nyt Oulun seudulle viittä hoiva-alan työntekijää, erityisesti lähi- ja perushoitajia. Työt painottuvat vanhuspalveluun niin yksityisissä kuin julkisissa työkohteissa. Lisäksi avoinna on 8 paikkaa laitoshuollon osaajille sekä suurtalous- taikka jakelukeittiö työn taitajille, joissa tehtävät ovat pääasiallisesti julkisissa kohteissa, kuten sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Kairest Oy:n kanssa infotilaisuuden avoimista työpaikoista:
Aika: to 21.3. klo 13
Paikka: TE-toimiston Oulun asiointipaikka (Torikatu 34-40)

Info on avoin kaikille yrityksestä ja sen työmahdollisuuksista kiinnostuneille.

 

Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti ja se sopii eri elämäntilanteisiin. Työt ajoittuvat maanantai-sunnuntai välille, eri vuoroihin. Voit työskennellä itsellesi sopivina ajankohtina tai halutessasi joka päivä. Palkkaus työehtosopimusten mukaisesti, työkohteesta riippuen KVTES tai Yksityisen sosiaalipalvelualan mukaan tehtyjen työvuorojen mukaan.

Osaajilta edellytetään alansa koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa. Keittiötyön osaajilta edellytetään myös salmonellatodistusta, sekä lähi- tai perushoitajilta Valviran rekisteröintiä, eduksi katsotaan voimassaoleva lääkelupa. Tärkeintä kuitenkin aito halu tehdä työtä luotettavasti ja oikealla asenteella.

Tule paikalle kuulemaan lisää, esittämään kysymyksiä ja tapaamaan Kairestin edustajia! Mahdollisuus haastatteluun tilaisuuden jälkeen tai voit sopia erillisen haastatteluajan tilaisuuden yhteydessä.