Kalender

Verkkoluento: Erottaudu video-CV:llä

Starttid:
26.8.2020 09:00
Sluttid:
26.8.2020 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Video-CV:n avulla voit uudella tavalla tuoda esiin omaa osaamistasi, taitojasi ja motivaatiotasi. Hyvän videon avulla jäät positiivisesti mieleen ja erottaudut persoonallisesti. Erottaudu video-CV:llä -verkkoluento on tarkoitettu kaikille jotka haluavat tutustua video-CV:n käyttöön osana työnhakua. Luennon aikana tutustutaan myös etähaastatteluun haastattelumuotona.

Sisältö

  • Mikä on video-CV 
  • Miten tuon osaamiseni esiin etähaastattelussa 
  • Mitkä ovat video-CV:n hyödyt perinteiseen verrattuna 
  • Miten teen hyvän video-CV:n 

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Verkkoluentoa voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.