Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Menesty haastattelussa maahan muuttaneille työnhakijoille

Starttid:
3.4.2020 13:00
Sluttid:
3.4.2020 15:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Tämä verkkoluento on tarkoitettu maahanmuuttajille. Luennolle osallistumalla opit, millainen työhaastattelu on Suomessa ja miten voit valmistautua siihen. Opit, miten voit kertoa osaamisestasi ja vahvuuksistasi suomen kielellä. Samalla parannat mahdollisuuksiasi menestyä työhaastattelussa. Verkkoluento sopii sinulle myös, jos haluat harjoitella opiskelijavalintaan liittyvään haastatteluun. Valmennus pidetään selkosuomeksi ja etenee rauhalliseen tahtiin.

Sisältö

  • Miten voit kertoa osaamisestasi työhaastattelussa?
  • Miten annetaan hyvä ensivaikutelma?
  • Millainen on tavallinen työhaastattelutilanne Suomessa?
  • Miten valmistautua vaikeisiin kysymyksiin?

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!