Kalender

« Tillbaka

Webinaari: Työnhakuasiakirjat osa 1: työhakemus

Starttid:
4.6.2020 10:00
Sluttid:
4.6.2020 11:30
Platsen:
Verkko
Typ:
Webinaari
Region:
Pohjois-Pohjanmaa
Beskrivning:

Kaipaatko apua työhakemusten kirjoittamiseen? Mistä elementeistä hyvä työhakemus koostuu? Mitä asioita olisi hyvä poimia työpaikkailmoituksesta, jos haen avoinna olevaa työtehtävää? Mitä kirjoitan hakemukseen, jos haen piilotyöpaikkaa? Webinaarissa tarjoamme vinkkejä oman osaamisen sanoittamiseen osana työhakemusta.

  • Miten rakennan hyvän työhakemuksen ja hakemuksen työstäminen
  • Oman osaamisen sanoittaminen työhakemuksessa
  • Avoin työpaikka vs. piilopaikka työhakemuksen sisällön kannalta sekä työpaikkailmoitusanalyysi
  • Henkilökohtaista ohjausta hakemuksen laatimiseen
  • Palautetta ja kommentteja hakemuksesta

Aika: 4.6. klo 10-11.30
Paikka: https://tyonhaunverkkopalvelu.webinarninja.com/series-webinars/2327/register

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.

Tulethan mukaan 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioithan, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton.

Halutessasi voit ilmoittautua webinaariin jo aikaisemmin, jolloin saat sähköpostiisi suoran linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin. Osallistumalla yhteen webinaariin rekisteröidyt koko sarjaan, eikä uutta rekisteröitymistä tarvitse tehdä seuraavaan webinaariin vaan sähköpostiisi tulee suorat linkit kaikkiin webinaareihin.