Kalender

« Tillbaka

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n rekrytointitapahtuma

Starttid:
27.8.2019 10:00
Sluttid:
27.8.2019 12:00
Platsen:
Vantaa
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

 

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n rekrytointitapahtumaVantaan Koivukylän kierrätysmyymälässä, Hosantie 2

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on yli 400 ihmisen työyhteisö ja sosiaalinen yritys. Meillä voit tehdä työtä ympäristön hyväksi. Haluamme vähentää luonnonvarojen kulutusta, kasvattaa ympäristötietoisuutta sekä lisätä osallistumisen ja työnteon mahdollisuuksia. Meillä olet enemmän.
 
Haluatko vahvistaa aiempaa osaamistasi tai mietityttääkö, sopisiko sinulle uudenlainen työ? Tarjoamme pidempään töitä etsineille monipuolisia asiakaspalvelu- ja myymälätehtäviä Vantaan Koivukylän ja Porttipuiston myymälöissämme.
 
Tehtävät ovat työkokeilupaikkoja, joissa on myös mahdollisuus edetä tilanteen mukaan määräaikaisiin, palkkatuettuihin tehtäviin. Tehtävissä viikkotyöaika on n. 32,5 tuntia myymälän aukioloaikojen mukaisesti.
 
Panostamme perehdytykseen ja toiveemme on, että opit monipuolisesti kaikkia myymälän tehtäviä. Kierrätyskeskuksen työkieli on suomi ja työtehtävät edellyttävät, että selviää arkisista puhetilanteista suomen kielellä. Tarjoamme talon sisäisiä koulutuksia sekä henkilökohtaista työhönvalmennusta!
 
Mikäli olet innostunut ja avoin oppimaan uutta, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi rekrytointitilaisuuteemme, jossa pääset myös lyhyeen työhaastatteluun. Tilaisuudessa tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa, tervetuloa!
 
Ota mukaan CV:si. Saavuthan ajoissa paikalle.
 
Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään maanantaina 26.8.2019 tämän linkin kautta (paikkoja rajoitetusti):
 
 
Lisätietoja: henkilöstöasiantuntija Matsu Kosola 0400 348 306 tai sähköpostitse: rekrytointi@kierratyskeskus.fi