Kalender

« Tillbaka

Personalhuset rekrytoi asiakaspalvelijoita, asentajia, siivoojia, myyntityöntekijöitä sekä ravintola-alan osaajia

Starttid:
4.6.2020 14:00
Sluttid:
4.6.2020 15:00
Platsen:
Verkossa
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: 4.6. kello 14.00 -->
Paikka: verkossa

Personalhuset rekrytoi asiakaspalvelijoita, asentajia, siivoojia, myyntityöntekijöitä sekä ravintola-alan osaajia Online tapahtumassa 4. kesäkuuta kello 14.00.

Järjestämme online-tapahtuman, johon pääset osallistumaan torstaina 4. kesäkuuta kello 14.00 painamalla alla olevaa linkkiä.

Online-rekry personalhuset liity tästä

Tässä online-rekrytilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävästä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse Personalhusetille ja rekrytoija soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut. Alla olevat työtehtävät ovat nyt haettavissa ja aloitus tehtäviin on syksyllä.

Siivous
Etsimme ahkeria, positiivisia ja työtä pelkäämättömiä siivoojia vaihteleviin siivoustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työkeikkojen kesto voi vaihdella päivästä useampaan viikkoon ja työtehtävät määräytyvät hakijan kokemuksen mukaan. Aiempi kokemus siivouksesta, suomen kielen taito ja mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia vaatimuksia. Hae rohkeasti!
Palkkauksessa noudatetaan vähintään kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta, jolloin aloitustuntipalkka on 10,88€/h.

Ravintolatyö
Haemme asiakaspalveluhenkisiä, ahkeria ja positiivisia työntekijöitä monipuolisiin ravintola-alan työtehtäviin. Kyseessä on keikkaluontoinen työ, jossa vuoroja voi olla joustavasti 1-5 / viikko – voit tehdä vuoroja joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti elämäntilanteesi mukaan. Haemme siis tarjoilijoita, kokkeja, tiskaajia, salityöntekijöitä sekä kassahenkilöitä. Hygieniapassi ja aiempi kokemus ravintola-alan töistä ovat eduksi, mutta asenne ratkaisee!
Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelujen työehtosopimusta ja palkkaus on tehtäväsidonnainen.

Asiakaspalvelija
Asiakaspalvelijalta toivomme reipasta ja itseohjautuvaa asennetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Useissa asiakaspalvelutehtävissä toivotaan suomen lisäksi englannin kielen osaamista sekä hyviä IT-taitoja. Mahtavaa, jos sinulla on jo aikaisempaa asiakaspalvelutaustaa! Meillä on mahdollisuus tarjota erilaisia asiakaspalvelutöitä esimerkiksi call centerissä, aulapalvelussa tai vaikkapa puhelinvaihteessa. Töitä voi olla tarjolla koko- tai osa-aikaisesti, joten voit voi itse vaikuttaa työmäärään. Työ sijaitsee pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Myyntityö
Erityisesti etsimme syksylle B2C-myyjiä esimerkiksi kauppakeskuksiin tai puhelimitse tehtävään myyntityöhön. Pääset itse vaikuttamaan, mitä tuotteita myyt. Tässä et tarvitse aikaisempaa työkokemusta, vaan rohkea asenne on kaikista tärkein! Palkkaus määräytyy pitkälti provision mukaan ja myyntityössä työmäärän saat päättää itse. Työ sijaitsee pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Asentaja
Voit työllistyä esimerkiksi sähkö-, automaatio, tai av-asentajaksi eri asiakaskohteisiin Uudenmaan alueella. Asentajan työssä edellytämme vähintään koulutustaustaa tai työkokemusta, joskin saat toki myös hyvän perehdytyksen tehtävään. Toivomme ahkeraa ja työteliästä asennetta ja mahdollisuutta tehdä fyysisempääkin työtä.
Mikäli sinulla on kysyttävää työpaikkailmoituksesta tai hausta, voit olla yhteydessä Helsingin kaupungin yrityskoordinaattori Maria Honkaseen puh: 040 6101696