<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Miitti: Sosiaali- ja terveysalan työmahdollisuudet Uuraisilla

Starttid:
18.12.2019 09:30
Sluttid:
18.12.2019 11:00
Platsen:
Uurainen
Typ:
Övriga, Rekryevenemang
Region:
Mellersta Finland
Beskrivning:

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Uuraisten kunnan erilaisista työmahdollisuuksista varhaiskasvatus-, vanhus- ja vammaispalveluissa TE-palvelujen ja Uuraisten kunnan yhteistyössä järjestämään Miitti-rekrytointitilaisuuteen ke 18.12.2019 klo 9:30.

Olet erittäin tervetullut Miittin, jos olet kiinnostunut työllistymään sosiaali- ja terveysalalle ja sinulla on jo alan tutkinto tai vaikka vasta haaveilisit alasta. Miitissä on esittelyssä kunnan avoimet ja tulevat työmahdollisuudet, sijaisuudet sekä työkokeilupaikat ja oppisopimusmahdollisuudet. Jos sinulla ei ole vielä alan työkokemusta tai koulutusta, mutta olet kiinnostunut työllistymään alalle, niin työkokeilu tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua alaan. Oppisopimus taas tarjoaa kouluttautumisen alalle käytännönläheisesti työnteon lomassa.

Tule tapamaan Uuraisten kunnan sosiaali- ja terveyspuolen edustajia ja keskustelemaan erilaisista työmahdollisuuksista sekä erilaisista poluista hyvin työllistävälle sosiaali- ja terveysalalle Uuraisten kunnantalon valtuustosaliin (Virastotie 4, Uurainen) keskiviikkona 18.12. klo 9:30. Uuraisten kunnan esittelyn jälkeen pääset myös pikahaastatteluun klo 10:00 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan Miittiin:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/753ea0ec-cecf-448a-a7cb-7e10a796c4d2?displayId=Fin1894482 Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tutustu jo etukäteen Uuraisten kunnan sosiaali- ja terveyspalveluihin:
https://uurainen.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/
(tapahtumakuva: Uuraisten kunnan kotisivut)

Lämpimästi tervetuloa!