<< Tillbaka

Kalender

Erottuva CV ja hakemus aloittelijoille

Starttid:
25.2.2020 09:00
Sluttid:
25.2.2020 15:00
Platsen:
Tampere
Typ:
Träningar
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Erottuva CV ja hakemus aloittelijoille -valmennus on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää työnhakuasiakirjojaan perusteista lähtien. Osallistumalla valmennukseen saat työkaluja siihen, millä tavalla ansioluetteloa ja työhakemusta kannattaa lähteä muotoilemaan.

Valmennuksen aikana käydään keskustellen läpi CV:n ja hakemuksen perusasioita. Valmennus sisältää harjoituksia ja omien työnhakuasiakirjojen viilausta. Saat aikaa työskennellä omien asiakirjojesi kanssa ohjatusti ja halutessasi myös palautetta niistä. Jos sinulla on jo olemassa vanha CV- tai hakemuspohja, ota se mukaasi valmennukseen esimerkiksi muistitikulla tai sähköpostin liitetiedostona.

Sisältö

  • Millainen on hyvä ansioluettelo ja hakemus?
  • Miten omaa hakemusta tai ansioluetteloa voi muokata?

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere, Sertinki, 1. kerros.

Ilmoittautuminen

Anna sitova ilmoittautumisesi ryhmään oheisesta linkistä ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi.

Valmennukseen ilmoittautuminen

Sitovan ilmoittautumisen voi perua vain perustellusta syystä. Jos ryhmä on täynnä, katso tapahtumakalenterista seuraava itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu siihen. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä koulutusmateriaalia jaeta osallistujille.

Tervetuloa mukaan valmennukseen!