Kalender

« Tillbaka

Työnhaun ensiapulaukku: Osa 2 - Saatekirjeen ja CV:n kirjoittaminen

Starttid:
15.11.2019 10:45
Sluttid:
15.11.2019 11:45
Platsen:
Espoo
Typ:
Träningar
Region:
Nyland
Beskrivning:

 

Työnhaun ensiapulaukku 15.11.

Osa 2: Saatekirjeen ja CV:n kirjoittaminen

Aika: 15.11., klo 10.45-11.45

Paikka: Uudenmaan TE-toimisto, Upseerinkatu 1, Espoo, neuvotteluhuone Marsalkka
 
Onko edellisestä työnhaustasi vierähtänyt aikaa? Kaipaatko tukea työpaikan etsimiseen sekä neuvoja työhakemuksen kirjoittamiseen?
 
Työnhaun ensiapulaukku on kahden teemaluennon kokonaisuus, joissa käydään läpi työpaikkojen etsimistä sekä toimivan työhakemuksen kirjoittamista. Kohderyhmänä on erityisesti pitkään työnhaun ulkopuolella olleet, tilaisuus on kuitenkin avoin kaikille kiinnostuneille.
 
Tässä toisessa osassa käsitellään saatekirjeen ja CV:n kirjoittamista. Voit halutessasi ilmoittautua myös ensimmäiselle luennolle Työpaikkojen löytäminen, joka pidetään samana päivänä ennen tätä luentoa.
 
Yhden luennon kesto on yksi tunti ja paikkana toimii Avec-rakennuksen neuvotteluhuone Marsalkka, joka sijaitsee Espoon TE-toimistoa vastapäätä. Otathan mukaasi muistiinpanovälineet.
 
Ilmoittautuminen:
 
 
Ilmoittaudu mukaan viimeistään luentoa edeltävänä päivänä. Sitovan ilmoittautumisen voi perua vain perustellusta syystä. Teemaluennolle mahtuu 15 henkilöä. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä koulutusmateriaalia jaeta osallistujille. 

 

Tervetuloa mukaan!