Kalender

Työnhakuvalmennus verkossa: Kohtaaminen, 8 pv

Starttid:
8.6.2020 09:00
Sluttid:
17.6.2020 16:00
Platsen:
Verkko
Typ:
Träningar
Region:
Pohjois-Pohjanmaa
Beskrivning:

Työnhakuvalmennuksessa käydään läpi työnhakuprosessi alusta loppuun ja perehdytään alueen työvoiman kysyntään ja tarjontaan. Samalla opetellaan hakemaan työtä tavoitteellisesti ja kartoitetaan omaa osaamista. Tavoitteena on oppia markkinoimaan itseään työnantajille CV:ssä, hakemuksessa ja haastattelutilanteissa. Opettelemme käyttämään sinulle parhaiten soveltuvia työnhakukanavia ja tutustutaan siihen, miten yritykset rekrytoivat.

Työnhakuvalmennukseen kuuluvassa Kohtaaminen – työnhaun pitchauspäivässä sinulla on mahdollisuus kertoa osaamisestasi ja verkostoitua alueesi rekrytoivien yritysten kanssa. Pitchaus tarkoittaa myyntipuhetta. Päivän aikana työnantajat esittelevät tehtäviä ja sinulla on mahdollisuus vakuuttaa työnantajat osaamisestasi. Tilaisuuden aikana työnhakijoilla ja työnantajilla on mahdollisuus verkostoitua ja jatkaa prosessia työsuhteen muodostamisesta.

Tule mukaan ja myy osaamisesi!

Palveluntuottaja varmistaa, että jokainen osallistuja pystyy osallistumaan verkkovalmennukseen. Valmennus on suunnattu kaikille Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakija-asiakkaille.

Aika: 8.-17.6. klo 9-16
Paikka: Verkko

Ilmoittaudu osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/9C0F4DA2C803F8EE.

Tutustu valmennuksen esitteeseen (pdf, 277 kt).

Valmennuksen järjestää Valmennuskeskus Public.

 

689966