<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

RekryKoulutusinfo: Ketterästi keittiöammattilaiseksi

Starttid:
13.2.2020 13:00
Sluttid:
13.2.2020 14:30
Platsen:
Tampere
Typ:
Utbildningsinfo
Region:
Birkaland
Beskrivning:

Ketterästi keittiöammattilaiseksi -koulutusohjelmasta valmistut keittiöammattilaiseksi Tampereen tunnettujen hotellien ja ravintoloiden keittiöihin! Useat Pirkanmaalla toimivat yritykset etsivät rekrytoivan koulutusohjelman kautta tekijöitä ravintola-, kahvila- ja palvelualan erilaisiin työtehtäviin. Koulutus on räätälöity työnantajien rekrytointitarpeisiin ja keskittyy keittiötyöskentelyn perustaitoihin. Taustoistasi ja kiinnostuksestasi riippuen haemme juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen, jossa pääset mukaan käytännön tehtäviin.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon kuuluu lähi- ja verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksen yhteistyöyrityksinä ovat muun muassa Linkosuo, Scandic, Holiday Club, Sodexo, Lapland Hotels Tampere ja Kalmar, joihin saat mahdollisuuden työllistyä koulutuksen jälkeen StaffPointin kautta. Tehtäviin on tarkoitus kouluttautua kahdessa kuukaudessa kevään 2020 aikana.

Osallistu koulutusinfoon torstaina 13.2. klo 13.00 alkaen Pirkanmaan TE-toimiston esittelytila Satiinissa. Kuulet lisätietoja rekrytointiohjelman työnantajista ja koulutuksen toteutuksesta.

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere, esittelytila Satiini, 1. kerros.

Lue lisätietoja koulutushakuilmoituksesta ja jätä hyvä hakemus