Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento maahan muuttaneille: Hae työpaikkaa video-CV:llä

Starttid:
7.8.2020 13:00
Sluttid:
7.8.2020 15:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Hae työpaikkaa video-CV:llä -verkkoluennolla käymme läpi, mikä on mikä on videomuotoinen CV eli  videohakemus tai videoesittely. Luennolle osallistumalla ymmärrät, miten voit käyttää videota, kun haet työtä. Verkkoluennolta saat hyviä neuvoja ja vinkkejä video-CV:n tekemiseen. Maahan muuttaneille työnhakijoille suunnattu verkkoluento pidetään selkosuomeksi ja se etenee rauhalliseen tahtiin.

Sisältö

  • Millainen on hyvä video-CV?
  • Miksi kannattaa tehdä video-CV?
  • Miten tehdään video-CV? 

Jos sinulla on olemassa kirjoitettu CV, ota se esille verkkoluennon ajaksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!