Kalender

« Tillbaka

Nuorille töitä Pirkanmaa - Koulutus ja ammatinvalinta

Starttid:
2.6.2020 09:00
Sluttid:
2.6.2020 10:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Tämä Nuorille töitä Pirkanmaa -verkkoluento käsittelee koulutusta ja ammatinvalintaa alle 30-vuotiaiden nuorten näkökulmasta. Luennon aikana käydään läpi yhteishakua ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Verkkoluennolle osallistuu myös ammatinvalintapsykologi, joka esittelee tarkemmin ammatinvalinnan ja uraohjauksen psykologipalveluita.

Osallistumalla kuulet myös Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ammatillisesta koulutustarjonnasta sekä Ohjaamo Tampereesta, joka tarjoaa nuorille moniammatillisia palveluita elämän eri tilanteisiin.

Sisältö

  • Yhteishaku ja jatkuva haku
  • Mitä tarkoittaa koulutushakuvelvollisuus
  • TE-palvelut kuten ammatinvalinta, uraohjaus ja koulutukset
  • Lisätietoa alueellisesta koulutustarjonnasta kuten Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n vaihtoehdoista
  • Ohjaamon palvelut

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisesta linkistä ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Luennolle ilmoittautuminen

Lähetystä voit seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa . Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille ja erityisesti alle 30-vuotiaille. Siinä käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta, eikä materiaalia jaeta osallistujille.