Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Harjoittele videohaastattelua

Starttid:
26.6.2019 09:00
Sluttid:
26.6.2019 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Valmennuksessa harjoitellaan nimensä mukaisesti videohaastattelun tekemistä. Osallistuja pääsee tutustumaan videohaastatteluun haastattelumuotona, saa vinkkejä valmistautumiseen sekä teknisiä vinkkejä oman haastatteluvastauksen nauhoittamiseen. Valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tutustua yleistyvään videohaastatteluun ja sen käytäntöihin.

Sisältö 

  • videohaastattelu haastattelumuotona 
  • vinkkejä valmistautumiseen ja haastattelun tekemiseen 
  • teknisiä vinkkejä oman haastatteluvastauksen nauhoittamiseen

Luennon jälkeen saat linkin Recright-alustalle, jossa voit jättää videohakemusharjoituksesi valmentajalle kommentoitavaksi sekä mahdollisuuden vastata videohaastattelun esimerkkikysymyksiin.

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. 

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!