Kalender

NJC:n pop up -haastattelupäivä rakennus- ja teollisuusalojen työpaikkoihin Kokkolassa

Starttid:
22.5.2019 12:00
Sluttid:
22.5.2019 17:00
Platsen:
Kokkola
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Österbotten
Beskrivning:

Tule tapaamaan NJC:n edustajia keskiviikkona 22.5.2019 klo 12-17 matkailuautoon kauppakeskus Kallentorin parkkipaikalla Kokkolassa (Pitkänsillankatu 15)!

NJC etsii toimintansa laajentuessa työntekijöitä Kokkolaan rakennus- ja teollisuustoimialoille. Haussa on jämptejä, hyvällä asenteella varustettuja tekijätyyppejä erilaisiin tehtäviin.

Työtehtävät voivat olla esimerkiksi rakentamisen, rakennus- ja loppusiivouksen tai metalliteollisuuden eri tuotantovaiheiden tehtäviä osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Palkkaus on aina vähintään työehtosopimuksen mukainen, aiempi kokemus huomioon ottaen, ja palkanmaksu tapahtuu aina ajallaan. Työntekijöidemme kokemuksia voi lukea osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC on oululaislähtöinen, yksityisomisteinen työmaa- ja henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys.. Tällä hetkellä yritys työllistää yli 300 ammattilaista ympäri Suomen ja toiminta kasvaa edelleen. Kokemusta yrityksellä on yli 25 vuoden ajalta.